Your Business to the Next Level

Programma start 1 april 2019

Toen ik startte als ondernemer ben ik heel hard aan de slag gegaan. Vele uren maakte ik, stelde niet mijn grenzen naar mijzelf en anderen, maar eigenlijk leverde het mij niet heel veel op. Ik durfde niet de prijzen te vragen die ik eigenlijk wilde vragen, zei overal ja op ook al was dit voor niets. Ik hoorde dan een stemmetje in mijn hoofd, maar dit is goed voor je zichtbaarheid Ilse. Dus deed ik dat. En zo was ik meer voor niks bezig, dan dat ik geld verdiende. Nu vind ik het meest belangrijke dat ik doe wat ik leuk vind, maar uiteindelijk moet de hypotheek ook betaald worden. Langzaam heb ik de knop om weten te zetten en mijn business zo neergezet dat ik een goede werk-/prive balans heb. Dit heb ik in kaart gebracht en hierdoor is het programma Your Business to the Next Level ontstaan.

Herken jij je hierin? Je bent al een aantal jaren bezig als ZZP-er, maar het lukt je maar niet om: 

 • Alles uit jouw onderneming te halen 
 • De juiste mindset te vinden
 • Nieuwe klanten te werven 
 • Meer of gelijk te verdienen met minder uur werk 
 • Tijd over te houden voor jezelf 
 • Je energielevel hoog te houden 
 • Focus aan te brengen en een duidelijke missie te formuleren 
 • ’S nachts je zorgen over jouw onderneming uit je hoofd te zetten 

Het  Your business to the next level”  programma is een  mindset (groeps)programma 

Gedurende  12 weken  wordt de groep begeleid in de stappen die nodig zijn om als ZZP-er jouw onderneming een naar ‘the next level’ te brengen.  

Met de aangereikte modules zou je na 12 weken in staat moeten zijn om: 

 • Te weten wat en welke richting je op wilt met jouw onderneming om de volgende stap te zetten 
 • De juiste mindset te hebben om deze stap ook daadwerkelijk te kunnen maken 
 • Met de aangereikte tools zelfstandig aan de slag te gaan 
 • Oude blokkades en gewoontes opgeruimd te hebben, zodat die het succes niet meer in de weg staan 
 • Goed te weten waar de eigen sterke en groei kanten liggen en hoe je die optimaal in kunt zetten 
 • Een actieplan te maken voor het jaar dat komen gaat 
 • Gedegen keuzes te maken die passen bij jouw doelen en ambitie 
 • Afscheid te nemen van activiteiten die niet bijdragen aan jouw doel en ambitie 
 • Goed te weten wat er nodig is voor een juiste bedrijfsvoering 
 • Zelfstandig aan de slag te gaan om jouw ambities en doelen te behalen 
 • Efficiënter te werken, waardoor je meer tijd over houdt van familie, vrienden, sport etc. 
 • Met (nog) meer plezier te werken aan jouw onderneming 
 • Je netwerk uit te breiden 
Ja, ik investeer in mijzelf
>>>> Meld je aan voor het 12-weekse programma en ontvang: 
 • Elke twee weken een module 
 • Elke twee weken een groepscall 
 • 1 live dag 
 • Toegang tot een privé-Facebookgroep waarin we elkaar motiveren en stimuleren 
 • Regelmatig gastdeskundigen tijdens de groepscall
>>>> Registreer voor VIP en ontvang  naast het standaard programma: 
 • Een extra live dag, waarbij veel ruimte is om te  sparren met elkaar maar waar we ook aan de slag gaan met opdrachten en coaching om jouw business naar de next level te breangen (totale waarde van € 495,00) 
 • Twee extra 1-op-1 coachingscalls van 30 minuten (totale waarde van € 225,00) 
 • Afsluitend 1-daags event met een training, feestelijkheden, netwerkmogelijkheden en een champagne-moment met gastdeskundigen (totale waarde van € 695,00) 

Wat zeggen anderen over Your Business to the Next Level:

Wat een goeie keuze was het om, als beginnend ondernemer mij aan te melden voor het programma, Your Business to the Next Level, van Ilse. In 12 weken heb ik aan Vastenthousiast gewerkt en een doos vol tools en tips mee gekregen om in mijn bedrijf mee aan de slag te gaan. Het starten van een bedrijf brengt op verschillende vlakken vragen en onzekerheden met zich mee. Ilse coacht je begripvol en liefdevol door alle strubbelingen die je onderweg tegen komt. Na 12 weken sta ik sterk in mijn bedrijf en ga ik met Vastenthousiast vol vertrouwen de toekomst in.  

Vastenthousiast – Pauline Bruil

12-weekse Your Business to the Next Level. Wat krijg je?

Normaal

€ 1.895,00

Betaling in termijnen is mogelijk
 • Elke twee weken een module met inspiratie, opdrachten en uitleg
 • Toegang tot een privé-Facebookgroep waarin we elkaar motiveren en stimuleren
 • 1 live dag
 • Toegang tot een privé-Facebookgroep waarin we elkaar motiveren en stimuleren
 • Regelmatig gastdeskundigen tijdens de groepscall
 • Deze prijs is exclusief BTW.

Ja, ik investeer in mezelf!

FAQ

Het is nu tijd voor actie! Neem de sprong en ga de uitdaging aan om jouw onderneming naar the next level te brengen.

Mocht je mee willen doen, vragen hebben of nog iemand weten die mee wil doen, stuur mij gerust een  mail.

Neem contact op

Over Ilse

Be Bold, Be Brave, Be You dat is mijn slogan. Deze quote zegt alles over waarom ik ’s ochtends met een twinkeling in mijn ogen wakker wordt. Waarom deze quote bij mij past? Op 19-jarige leeftijd kreeg ik een zeer ernstig ongeluk (mijn 2e!) waarbij ik de dood in de ogen heb gekeken. Mijn leven veranderde in een split second. Zeven jaar later werd ik Wereldkampioen rolstoelbadminton en inmiddels ben ik een veel gevraagde spreker omdat ik een ‘goed’ verhaal heb, ben ik trainer en coach op het gebied van mindset, positieve psychologie, vitaliteit en NEI. Door grote tegenslagen en moeilijke tijden, maar ook door alle hoogtepunten heb ik geleerd om het leven groots, moedig en in zijn volle mate te leven en te waarderen. Alles is mogelijk! Dit heeft mij gemaakt tot wie ik ben. Een sterke, krachtige, unieke en energieke powervrouw! 

Ik werk met sporters, mensen uit het bedrijfsleven, jongeren en ZZP-ers. Voor ZZP-ers richt ik mij vooral op de mindset die jij nodig hebt als ondernemer.  Ik wil ondernemers laten zien dat zij met hun eigen innerlijke kracht, doorzettingsvermogen en het volgen van hun eigen gevoel in hun kracht komen te staan en daardoor kunnen bereiken wat zij willen.Het leven volgen over de gebaande paden omdat dat hoort is prima, maar is dit echt wat jij wil? Jouw business naar the next level brengen, kun je alleen creëren met jouw doorzettingsvermogen en kracht; je zult hiervoor keuzes moeten durven maken, nee kunnen zeggen (ook al is alles leuk),  je eigen gevoel volgen en oude belemmeringen en overtuigingen los moeten laten. Ik kan jou helpen om deze stappen makkelijker voor je te maken. Want wat is er nu fijner dan dat jij in je kracht staat en jouw business een next level bereikt 

Mijn manier van coachen sluit aan bij mijn motto Be Bold, Be Brave, Be You. Ik werk dan ook heel bewust met leiders en niet met slachtoffers. 

Een positieve houding, krachtig, uniek, energiek en inspiratie zijn sleutelwoorden die mij het beste uitdrukken. Ik zou graag met een leider zoals jij willen werken en al mijn geheimen met jou willen delen om jouw business naar the next level te brengen!