Webinar ‘In 5 stappen je masker afzetten zonder je kracht te verliezen’.

Kwetsbaarheid vraagt moed. Bang zijn maar het toch doen. Juist het laten zien van je kwetsbaarheid maakt je oprecht en puur. Je toont jezelf en wie je werkelijk bent. Juist dan ben je krachtig.


Herken je dit?

Je bent sterk, loyaal naar de mensen om je heen, doet veel voor anderen en je wil het graag goed doen. Op je werk, thuis en in je omgeving. Daarom ga je maar door. Sterk zijn is belangrijk voor je. Sterk zijn geeft het gevoel dat je gezien en gehoord wordt.

Je zet misschien soms onbewust een masker op, trekt je gezicht in de plooi zodat je glimlacht en je doet je sterker voor dan je daadwerkelijk bent. Of misschien gebeurt juist het tegenovergestelde; je gaat bij de pakken neer zitten.

Terwijl je eigenlijk wilt:

  • voelen
  • leven
  • energie overhouden aan het einde van de dag

Hoe zou het voor jou zijn als je leert om kwetsbaar te zijn zonder je kracht te verliezen?

Kwetsbaarheid vraagt moed. Bang zijn maar het toch doen. Kwetsbaarheid is iets wat we vaak als kind al afleren omdat het te pijnlijk kan zijn, omdat de omgeving er niet gepast mee om gaat en het afwijst. Maar kwetsbaarheid is ook iets wat je vaak in de ander waardeert en moedig vindt, maar een zwakheid van jezelf. Juist het laten zien van je kwetsbaarheid maakt je oprecht en puur. Je toont jezelf en wie je werkelijk bent. Juist dan ben je krachtig.

Het geeft RUST, RUIMTE, ENERGIE en REGIE als jij dapper en moedig genoeg bent om kwetsbaar te zijn zonder je kracht te verliezen.


Het resultaat na het volgen van dit webinar:


  • Je kent de 5 stappen om je masker af te zetten en je weet welke stappen jij te zetten hebt
  • Meer rust en ruimte
  • Meer eigen regie
  • Meer energie overhouden aan het einde van de dag
It’s time to shine! Durf jij het aan?

Schrijf je hier in voor het webinar ‘In 5 stappen je masker afzetten zonder je kracht te verliezen’


Donderdag 10 september


Tijdstip: 20.00 uur

Duur: ca. 75 minuten

Marketing by

Zaterdag 19 september


Tijdstip: 10.00 uur

Duur: ca. 75 minuten

Marketing by