3-daagse online training Vergroot je Veerkracht
Start:
Optie 1: maandag 13 juli om 20.00 uur
Optie 2: maandag 24 augustus om 20.00 uur

3-daagse online training Vergroot je Veerkracht
Start:
Optie 1: maandag 13 juli om 20.00 uur
Optie 2: maandag 24 augustus om 20.00 uur


Karin kwam een tijd geleden op haar werk, waar ze hoorde dat ze door een reorganisatie haar baan kwijtraakte. Haar wereld stortte in. Zo kwam Karin bij mij terecht. Ze was terneergeslagen en wist niet hoe verder te gaan. Karin probeerde richting te geven aan haar leven, maar voelde zich stuurloos. Altijd was ze sterk geweest en nu kon ze niet meer. Samen hebben we gekeken hoe Karin haar veerkracht kon vergroten en juist deze tegenslag kon gebruiken om er sterker uit te komen. Stap voor stap, met veel oefenen, lukte het Karin om haar veerkracht te vergroten en zag ze de positieve kant ervan in. Het was nu tijd om op zoek te gaan naar haar droombaan. En die heeft Karin gevonden. Karin heeft nu weer richting en weet waar zij voor staat in haar leven. Daarnaast heeft zij zoveel handvatten en inzichten gekregen, dat als ze ooit weer tegenslag meemaakt, dat ze weet hoe ze er mee om kan gaan en hoe ze hier uiteindelijk van kan groeien.

Dit is veerkracht! Veerkracht gaat over hoe jij omgaat met een lastige situatie of tegenslag. En hoe jij er uiteindelijk sterker uit kan komen. Tegenslag kan bijvoorbeeld te maken hebben met ongeluk, ziekte, verlies, afscheid, maar ook die lekke band terwijl je onderweg naar je afspraak bent. Hoe ga je daar mee om?

Ja, ik investeer € 27,00 in mijzelf!

Veerkracht is voor mij enorm belangrijk. Het zorgde ervoor dat ik niet achter de geraniums ben gaan zitten toen ik een ernstig ongeluk kreeg en rolstoelafhankelijk werd. Mijn veerkracht zorgde ervoor dat ik zelfs weer kleine stukjes kon lopen op krukken. In de wereld van topsport kon ik niet zonder veerkracht. Ik had teleurstellingen te verwerken. Door mijn veerkracht heb ik dit om kunnen buigen naar iets positiefs. En zo werd ik wereldkampioen rolstoelbadminton.

Door mijn processen in kaart te brengen en dit te combineren met kennis en kunde is deze veerkracht training ontstaan. In deze 3-daagse online training neem ik je stap voor stap mee hoe jij je veerkracht kunt vergroten.

Het resultaat na deze training:

 • Zingeving en jouw doel wordt helder
 • Bewustwording in het hier en nu i.p.v. alles op de automatische piloot doen
 • Tools en inzichten hoe jij makkelijker met een nieuwe situatie om kan gaan
 • Handvatten om positief te blijven

Ja, ik investeer € 27,00 in mijzelf!

Wat kan ik verwachten van de 3-daagse online training?

In deze 3-daagse online training ga je aan de slag met thema’s zoals o.a. veerkracht, optimisme en hoop, kritische gedachten, dankbaarheid en geluk, energiebalans.

De online training bestaat uit 3 werkboeken en 3 online groepstrainingen van een uur. Om de informatie die je krijgt te laten landen zit er telkens een dag tussen de live trainingen.

Data (voorlopig zijn er 2 startdata, je kunt kiezen welke voor jou het beste uitkomt):

Optie 1:

 • Training 1: maandag 13 juli om 20.00 uur
 • Training 2: woensdag 15 juli om 20.00 uur
 • Training 3: vrijdag 17 juli om 20.00 uur

Optie 2:

 • Training 1: maandag 24 augustus om 20.00 uur
 • Training 2: woensdag 26 augustus om 20.00 uur
 • Training 3: vrijdag 28 augustus om 20.00 uur

De training is in kleine groepen (max. 10 personen) zodat jij het optimale eruit kunt halen. Veiligheid en persoonlijke aandacht vind ik enorm belangrijk.

De trainingen gaan via Zoom. Naast de training is er ruimte voor vragen in de Facebook Community. Na inschrijving volgt een mail met meer details.

Ja, ik investeer € 27,00 in mijzelf!

Dappere en stoere woorden van mijn klanten die de training Vergroot je Veerkracht hebben gevolgd:


Ik heb de 3 daagse workshop “Vergroot je veerkracht” van Ilse gedaan en vond het een goede investering van mijn tijd. Ilse heeft een mooi programma opgesteld en er komen veel aspecten aan bod. De opzet en het materiaal zijn heel goed in elkaar gezet. Ilse biedt je veel ruimte om zelfreflectie te doen. Ik vond fijn dat ze zich zo flexibel en behulpzaam heeft opgesteld. Zonder stress of drukte. Ik bewonder haar veerkracht en de positiviteit dat ze uitstraalt. Echt een aanrader om deze tijd te investeren in je persoonlijke groei. 

Eliane Faustinoni – Ondernemer


Ilse weet je op een inspirerende, open en positieve manier aan het denken te zetten en helpt je met het vormen van positieve gedachten en doelen om naartoe te werken. Ze deelt haar eigen verhaal ter inspiratie en dit werkte voor mij erg prettig. Ze luisterde goed en sprong op de juiste momenten in met kritische vragen die soms even nodig zijn om te horen. Na een heftige periode kwam ik terecht in een negatieve cirkel. Op dat moment zag ik de online training ‘Vergroot je Veerkracht’ van Ilse. Het kon niet op een beter moment komen. Zelf had ik wel wat kleine stapjes de goede kant op gezet, maar m.b.v. de praktische tips en opdrachten in het werkboek, kon ik verder. Ik ben er nog niet, maar met de tips & tricks heb ik weer vertrouwen in de toekomst.

Merel van den Toorn


Door het bijzondere verhaal van Ilse over doorzettingsvermogen en veerkracht, gecombineerd met haar motto be bold, be brave, be you en haar authentieke voorkomen had ik hoge verwachtingen. Ilse stelde daarin niet teleur. Ik ben zeer gecharmeerd van Ilse’s no-nonsense manier van doen en inspirerende aanpak. Ilse is voor mij het toppunt van veerkracht en weet dit ook nog eens vakkundig over te brengen.

Charlotte – Human Resource Manager


De training “Vergroot je veerkracht” vond ik erg inspirerend en heeft me bruikbare praktische handvatten gegeven. Op een laagdrempelige en prettige manier hebben deze me verder gebracht mijn veerkracht te vergroten. Een enorme toegevoegde waarde.

Ilse van de Burgwal is een top vrouw met enorme doorzettingsvermogen en veel respect voor haar omgeving waar ik veel bewondering voor heb! Hoe trots ben ik om te kunnen zeggen dat ik een stukje coaching heb gehad van DE Wereldkampioen rolstoelbadminton! En dan ook nog badminton: een sport die ik als kind jaren heb gespeeld zowel als recreant en in competitie setting.

Dank je wel daarvoor, Ilse! 

Jenny Gouweloos

Ilse is heel goed in het geven van trainingen. Ik heb zelf de waardevolle training ‘Vergroot je veerkracht’ gevolgd. Interactief, persoonlijk, vertrouwd en leerzaam. Zeker aan te bevelen!

Rachel – Allround pensioenmedewerker PGGM

Over Ilse

Be Bold, Be Brave, Be You dat is mijn slogan. Deze quote zegt alles over waarom ik ’s ochtends met een twinkeling in mijn ogen wakker word. Waarom deze quote bij mij past? Op 19-jarige leeftijd kreeg ik een zeer ernstig ongeluk (mijn 2e!) waarbij ik de dood in de ogen heb gekeken. Mijn leven veranderde in een split second. Zeven jaar later werd ik Wereldkampioen rolstoelbadminton en inmiddels ben ik een veel gevraagde spreker omdat ik een ‘goed’ verhaal heb, ben ik als trainer en coach expert op het gebied van authenticiteit en veerkracht.

Door grote tegenslagen en moeilijke tijden, maar ook door alle hoogtepunten heb ik geleerd om het leven groots, moedig en in zijn volle mate te leven en te waarderen. Alles is mogelijk! Dit heeft mij gemaakt tot wie ik ben. Een sterke, krachtige, unieke en energieke powervrouw!

Missie

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te inspireren en te helpen om kwetsbaar te zijn zonder je kracht te verliezen. 

Ik leer jou te bewegen met mijn Be Bold, Be Brave, Be You methode naar wie je echt bent. Juist als je jezelf kunt zijn; kwetsbaar zonder je kracht te verliezen, heb je de regie over jouw leven, wat veel rust, ruimte en heel veel energie oplevert!

Jij hebt een keuze. Ben jij een leider of een slachtoffer? Wees een doorzetter, wees moedig, krachtig en sterk en kies ervoor om een leider te worden van jouw leven. Own your life.

Mijn manier van coachen kenmerkt zich door:

 • humor en zelfspot
 • scherpe vragen stellen op het juiste moment
 • ik vind niks gek
 • ik hou er van om een probleem om te buigen tot een uitdaging, zonder het probleem weg te wuiven
 • no-nonsense en praktisch
Ja, ik investeer € 27,00 in mijzelf!