Mijn missie

We leven in een maatschappij waarin we denken te moeten voldoen aan een ideaalplaatje. Maar is dat zo?

Ik ervaar elke dag weer hoe fijn het is om authentiek en autonoom te zijn. Mijn eigen keuzes maken en niet omdat dat van de maatschappij wordt verwacht. Hierdoor leef ik mijn eigen ultieme dappere en stoere (droom)leven. Ik wil zoveel mogelijk mensen laten ervaren dat ook zij authentiek en autonoom kunnen zijn en hun ultieme dappere en stoere (droom)leven kunnen leven.

Mijn missie is dan ook om anderen te coachen, inspireren, motiveren en te bewegen naar hun ultieme dappere en stoere (bold, brave) (droom)leven, waarbij geleefd wordt vanuit autonomie en authenticiteit

Be Bold, Be Brave, Be You  dat is mijn slogan. Deze quote zegt alles over waarom ik ’s ochtends met een twinkeling in mijn ogen wakker wordt. Deze quote vertegenwoordigt wie ik ben en hoe ik leef, maar ook waar ik voor sta met mijn coaching.


Freebee

Download mijn gratis e-book: 5 waardevolle tips om echt authentiek te zijn

Marketing by

Blogs

Elke maand schrijf ik een blog over één van de onderwerpen die past bij Be Bold, Be Brave, Be You.

Lees hier mijn blog

Over Ilse

Wie is Ilse? En wat maakt dat zij nu staat waar zij nu staat. Lees haar verhaal over ups and downs.

Lees hier meer over Ilse

Referenties

Wil je weten wat klanten over Ilse, over haar coaching of over haar programma’s zeggen?

Lees hier de referenties

Media

Regelmatig is Ilse te vinden in de media. Klik op onderstaande link om de artikelen etc. in te kijken.

Klik hier voor de mediaberichten

Sport

Lees hier Ilse haar sportavonturen. Badminton en tennis is echt een passie van haar.

Lees hier meer over de sportavonturen

Contact

Heb je vragen? Wil je meer weten over de programma’s? Neem gerust contact op.

Over Ilse

Be Bold, Be Brave, Be You dat is mijn slogan. Deze quote zegt alles over waarom ik ’s ochtends met een twinkeling in mijn ogen wakker wordt. Waarom deze quote bij mij past? Op 19-jarige leeftijd kreeg ik een zeer ernstig ongeluk (mijn 2e!) waarbij ik de dood in de ogen heb gekeken. Mijn leven veranderde in een split second. Zeven jaar later werd ik Wereldkampioen rolstoelbadminton en inmiddels ben ik een veel gevraagde spreker omdat ik een ‘goed’ verhaal heb, ben ik trainer en coach. 

Door grote tegenslagen en moeilijke tijden, maar ook door alle hoogtepunten heb ik geleerd om het leven groots, moedig en in zijn volle mate te leven en te waarderen. Alles is mogelijk! Dit heeft mij gemaakt tot wie ik ben. Een sterke, krachtige, unieke en energieke powervrouw!

Klik hier voor meer info over Ilse