Je hebt moed nodig om jezelf te zijn.
Dan pak je de controle (regie) en dat
geeft je energie

Masterclass DARE
1 mei 2021

Je hebt moed nodig om jezelf te zijn. Dan pak je de controle (regie) en dat geeft je energie. Dit is precies waar de masterclass DARE over gaat.

Durf. Als je alleen maar in je comfort zone blijft, zal je leven zo blijven zoals het nu is. Is dat wat je wil?

Authenticiteit. Echt jezelf zijn, authentiek zijn, is als wat je denkt en voelt in overeenstemming is met wat je zegt en doet. Zeg jij altijd wat je van binnen voelt en denkt en handel je daar ook altijd naar?

Regie. Er zijn van die tijden dat het lijkt of niet jij aan het roer van je leven staat, maar iets of iemand anders. Je werk. Je kinderen. Je partner. Een zieke geliefde. Het zijn dagen waarop je het gevoel hebt dat je alleen maar achter jezelf en anderen aanholt. Hoe krijg je op zulke momenten de regie op je leven terug? 

Energie. De hoeveelheid energie die je per dag hebt, bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van je leven. Je energieniveau bepaalt voor een groot deel je humeur en het bepaalt hoeveel je voor elkaar kunt krijgen. Hoe meer energie je iedere dag hebt, des te meer je uit je leven kunt halen. Heb je het gevoel dat je wel iets meer energie kunt gebruiken? 

Ik zal je een paar voorbeelden geven:

 • Er wordt je iets gevraagd te doen op je werk. Je zit overvol en denkt “dat is geen goed idee”. Vervolgens zeg je, misschien voel je zelfs wel stress in je lichaam ontstaan hierdoor, “ja” en heb je een grote klus erbij waar je eigenlijk helemaal geen tijd voor hebt. Nu is je energie helemaal weg.
 • Je moeder vraagt of je haar wilt helpen, terwijl je dag al vol zit of je er gewoon even geen zin in hebt. Het voelt niet goed, maar je wilt haar niet teleurstellen en dus zeg je “ja”. De hele dag ben je aan het schuiven om te zorgen dat alle andere activiteiten ook volgens je tijdschema lukken. Je hebt alleen maar jezelf ermee dat je niet zei en deed wat je van binnen voelde of dacht. Op zo’n moment heb je niet de moed om authentiek te zijn en de regie te hebben over jouw leven. Dit vreet energie.
 • Je hebt een hoop meegemaakt in je leven. Hierdoor reageer je misschien wel eens heftiger dan wat je van binnen voelt. Heb je dan de regie over je leven? En kun je dan authentiek zijn?
  Ja, ik investeer € 67,00 in mezelf!

  In de Masterclass DARE leer je:


  Jezelf te zijn en op jezelf te vertrouwen. Voor jezelf te gaan staan en te blijven staan, zonder dat dat een gevecht is of moeite kost. Vertrouwen op je zelf, van binnenuit, zorgt ervoor dat je veel meer in de flow komt, minder het gevoel hebt dat je tegen gewerkt wordt. Alles gaat moeiteloos. Want je doet precies datgene wat bij je past. En dan komen ook de juiste woorden uit je mond. Het is allemaal eigenlijk helemaal niet moeilijk. Het enige wat je hoeft te doen, is leren wie je zelf bent en daarop vertrouwen. Naar jezelf kijken is niet egoïstisch. Waar het om gaat, is dat je doet wat goed is voor jou. Want dat levert je energie en plezier op en maakt je een mooier mens. En daar mag de wereld er nog wel wat van hebben 😉

  En wat maakt dat ik er de juiste persoon voor ben om deze masterclass te geven?

  Wat ik als geen ander kan, is mensen helpen zichzelf weer te leren kennen, onder al die opgelegde laagjes, normen, waarden en verwachtingen, en vanuit zichzelf, vol vertrouwen de wereld weer tegemoet te treden. En dat is alles wat er nodig is…

  Mijn manier van coachen kenmerkt zich door:

  • humor en zelfspot
  • ik vind niks gek
  • ik hou er van om een probleem om te buigen tot een uitdaging, zonder het probleem weg te wuiven
  • warme persoonlijkheid en ik kan goed een huiskamergevoel creëren, waardoor je alles kan en durft te zeggen (nou ja, dit zeggen mijn klanten dan he 😉)
  Ja, ik investeer € 67,00 in mezelf!

  Love from my clients


  Deelneemster Masterclass DARE

  Ilse heeft op een ongedwongen manier en met verschillende oefeningen mij inzichten gegeven waar ik mee verder kan.

  Hennie van de Vendel Professioneel Organizer


  Deelneemster Masterclass DARE

  Stiekem vond ik het vooraf spannend om aan de masterclass mee te doen. Ik was ook best een beetje zenuwachtig. Maar dit bleek totaal niet nodig. Ilse stelt je meteen op je gemak, waardoor je open en ongedwongen met de oefeningen aan de slag gaat. Door de veilige sfeer die Ilse creëert is je overgeven aan wat er bij je bovenkomt niet eng, maar stimuleert je juist. Ik heb diverse ooooodusdaaromvoelikmezo-momenten gehad die me veel duidelijk maakte en waardoor er letterlijk een last van me afviel!

  Mira van Maaren – Coördinator/planner


  Deelneemster Masterclass DARE

  Op de mooie en bijzondere locatie “Bij Aaltje aan de Linie” worden we hartelijk ontvangen. De ruimte is sfeervol en ook heel functioneel.  Ilse start met een voorstel rondje en een meditatie. De groep is niet zo groot en dat voelt heel uitnodigend. Het ochtend programma bestaat onder meer uit een “opstelling” waar de vraag wordt behandeld, hoe kijk jij naar het leven!
  Ilse weet op de juiste momenten, de juiste vragen te stellen en laat de waarde van de opstellingen zo mooi tot zijn recht komen.

  We doen een oefening met grondankers en gaan aan de slag met belemmerende overtuigingen, we doen een NLP oefening en alles bij elkaar voelt de dag erg waardevol.
  De lunch is heerlijk, met soep en broodjes en over de hele dag ontbreekt het ons aan niets wat betreft de innerlijke mens.

  ’s Morgens verteld Ilse het programma, maar gedurende de dag speelt ze flexibel in op dat wat nodig is. Ik heb Ilse ervaren als een warme en deskundige coach, ze is doortastend en laat je zelf tot inzichten komen.

  Carola Boerstra


  Deelneemster Masterclass DARE

  Je zorgt voor een veilige sfeer en stelt op het juiste moment precies de goede vraag! Die is soms Bold, soms Brave, maar altijd You!

  Angela


  Deelneemster Masterclass DARE

  Dank Ilse voor een hele fijne dag vol inzichten in oud gedrag en de tools aangereikt te krijgen om nieuwe te omarmen.

  Annemarie

  Masterclass DARE

  Wil je NU echt JA zeggen tegen JEZELF? Wil jij de moed hebben om echt jezelf te zijn, de regie te hebben over JOUW leven en hierdoor veel energie te hebben? Laat je dan NU inspireren door mijn masterclass DARE!

  HUMOR, DOEN, INZICHTEN en IMPACT zijn woorden die deze dag kenmerken.

  Meld je aan voor de masterclass op 1 mei 2021 en ervaar hoe een dag intensief met jezelf aan de slag gaan, je dichter tot jezelf brengt.


  Deelname

  De workshop vindt plaats van 9.30 tot 16.30 uur. Locatie is in Woudenberg, adres wordt na inschrijving toegestuurd.

  De investering in jezelf

  De investering in jezelf is nu maar € 67,00 i.p.v. € 295,00 (inclusief BTW, lunch en drankjes).