Startdatum: 14 september 2020
12-weekse Be Bold, Be Brave, Be You coachingsprogramma.

Wat is jouw investering in jezelf?

Pakket GOUD

€ 1.377,00

(betaling in termijnen is mogelijk)
 • Lifetime access tot je online leeromgeving, waarbij je geniet van alle updates door de jaren heen
 • Ontvang wekelijks een werkboek met (motivatie)video’s
 • Toegang tot mijn besloten facebook groep
 • Tweewekelijkse online Q&A sessie
 • 3 ÉÉN OP ÉÉN COACHING SESSIES
 • 1 masterclass/live dag
Ja ik investeer in mezelf!

Pakket BRONS

€ 577,00

(betaling in termijnen is mogelijk)
 • Lifetime access tot je online leeromgeving, waarbij je geniet van alle updates door de jaren heen
 • Ontvang iedere twee weken een werkboek met (motivatie)video’s
 • Toegang tot mijn besloten facebook groep
 • Tweewekelijkse online Q&A sessie
 • 1 ÉÉN OP ÉÉN COACHING SESSIES
Ja, ik investeer in mezelf!

Betaling in termijnen is mogelijk. Heb je een ander voorstel dan hierboven genoemd, mail dan naar info@ilsevandeburgwal.com. Dan kijken we naar de mogelijkheden.

Boek een info sessie

Heb je vragen of weet je niet welk pakket het beste bij jou past? Boek dan nu een 30 minuten info sessie. 

We helpen je graag een goede keuze maken. 

Boek hier

Referenties van dappere en stoere klanten die het Be Bold, Be Brave, Be You coachingstraject hebben gevolgd:


Ik was vooraf vooral nieuwsgierig naar wat het traject zou inhouden, pas achteraf realiseer ik me hoe hard ik dit duwtje in de rug eigenlijk nodig had. Ik heb de afgelopen maanden de rust en ruimte gevonden waar ik naar op zoek was. Zowel privé als zakelijk stroomt het leven weer en dat is geweldig. 

Ilse straalt rust uit, geeft energie met haar enthousiasme, ze weet de juiste vragen te stellen en heeft een gezonde dosis humor. Heel prettig!

Nathalie van der Brug


Ik kan niet anders zeggen dan dat het Be Bold, Be Brave, Be You programma een tof avontuur is geweest. Want wat heb ik veel aha-momenten gehad en wat heb ik veel geleerd. Vooral de rust in mijn hoofd is erg prettig. Ik heb veel meer zelfvertrouwenen ik kan mijn grenzen aangeven.

Ilse neemt je in dit programma mee en laat je kanten van jezelf ontdekken, die je vooraf niet had kunnen bedenken. Ik heb mijn Bold-kant, mijn Brave-kant en mijn Me-kant (terug)gevonden. En daar ben ik heel blij mee. Een aanrader!

Mira van Maaren

Over Ilse

Be Bold, Be Brave, Be You dat is mijn slogan. Deze quote zegt alles over waarom ik ’s ochtends met een twinkeling in mijn ogen wakker word. Waarom deze quote bij mij past? Op 19-jarige leeftijd kreeg ik een zeer ernstig ongeluk (mijn 2e!) waarbij ik de dood in de ogen heb gekeken. Mijn leven veranderde in een split second. Zeven jaar later werd ik Wereldkampioen rolstoelbadminton en inmiddels ben ik een veel gevraagde spreker omdat ik een ‘goed’ verhaal heb, ben ik trainer en coach op het gebied van mindset, positieve psychologie, vitaliteit en NEI. Door grote tegenslagen en moeilijke tijden, maar ook door alle hoogtepunten heb ik geleerd om het leven groots, moedig en in zijn volle mate te leven en te waarderen. Alles is mogelijk! Dit heeft mij gemaakt tot wie ik ben. Een sterke, krachtige, unieke en energieke powervrouw!

Missie

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te inspireren en te helpen om kwetsbaar te zijn zonder je kracht te verliezen.

Ik leer jou te bewegen met mijn Be Bold, Be Brave, Be You methode naar wie je echt bent. Juist als je jezelf kunt zijn; kwetsbaar zonder je kracht te verliezen, heb je de regie over jouw leven, wat veel rust, ruimte en heel veel energie oplevert!

Jij hebt een keuze. Ben jij een leider of een slachtoffer? Wees een doorzetter, wees moedig, krachtig en sterk en kies ervoor om een leider te worden van jouw leven. Own your life.

Ik werk veel met (top)sporters, (top)managers, vrouwen (zowel zakelijk als particulier), jongeren en ZZP-ers.

Mijn manier van coachen sluit aan bij mijn motto Be Bold, Be Brave, Be You. Ik werk dan ook heel bewust met leiders (of mensen die een leider willen worden) en niet met slachtoffers.