Ilse als spreker

Insprirerend. Kennis. Authentiek.

Met passie, enthousiasme en humor inspireert Ilse haar publiek om na te denken over hun eigen leven. Wat motiveert hen om een stap extra te zetten om alles uit het leven te halen? Een bijzonder levensverhaal met ups-and-downs zorgt ervoor dat haar publiek tot tranen toe geroerd is. Levenservaring, bewuste beslissingen worden afgewisseld met kennis en kunde van het onderwerp.

Onderwerpen waar Ilse over spreekt:

Be Bold, Be Brave, Be You

Dit is de keynote waar Ilse het over heeft op podia over de hele wereld.
Ilse weet als geen ander hoe het is om met tegenslagen om te gaan. Luister naar haar terwijl ze haar levensverhaal deelt, waarbij ze 2 ongelukken heeft gekregen, de dood in de ogen heeft gekeken en 7 jaar later wereldkampioen rolstoelbadminton werd. Wat hebben de hoogte- en diepte punten voor haar betekend? En hoe vertaald zich dat naar haar slogan Be Bold, Be Brave, Be You. Wat kun jij leren van haar verhaal?

Je kunt alles bereiken wat je wilt, mits je maar wilt, er voor gaat en doorzet. Ilse deelt haar expertise en inzichten om haar publiek aan te moedigen.

Je hebt altijd een keuze. Jij hebt de controle over jouw leven. Je hebt niet altijd controle over wat er gebeurd, maar wel de keuze hoe jij daar mee om gaat. Wat er met je gebeurt is niet wat je leven bepaalt. Het is wat je kiest om ermee te doen.


Overige onderwerpen waar Ilse over spreekt:

  • Inspiratie & Motivatie
  • Psychologie & Mindset
  • Communicatie
  • Mindset & Sport

Dappere en stoere woorden van mijn opdrachtgevers:


Maart 2013 had ik het genoegen om Ilse aan te kondigen tijdens de Internationale Vrouwendag, waar zij als Topsportster sprak over tegenslagen en motivatie om te winnen. Maart 2019 was Ilse wederom onze gastspreekster, nu als voormalig topsportster, met een zeer inspirerend verhaal, wat nog steeds gaat over tegenslagen en motivatie. Echter nu als professionele spreekster, trainer en coach voor onder andere een ondernemers groep zoals wij. Zeer waardevol om al jouw ervaringen, kennis en resultaten te zien in je verhaal, waarbij wij als toehoorders tips krijgen en zelf ook weer verder kunnen met al dat moois wat jij deelt. Als iemand mij vraagt ken jij een goede spreekster of ik wil een inspirerende coach, ben jij vast weer één van de eerste mensen waar ik aan denk! Ilse, Dank je wel! Tot snel (binnen 6 jaar)

Carola Boerstra - Netwerker/Verbinder/Ondernemer/Coach