Coach met een missie!
Ik wil zoveel mogelijk mensen coachen om vanuit authenticiteit en autonomie te bewegen naar een dapper en stoer (droom)leven, waarbij ik aandacht heb voor mindset, voelen, energie en vitaliteit.

Ik ben Ilse en ik coach jou naar jou ultieme dappere en stoere (bold, brave) (droom)leven, waarbij jij leeft vanuit autonomie en authenticiteit.

Er zijn diverse mogelijkheden voor coaching en persoonlijke ontwikkeling, allemaal ontwikkeld vanuit mijn visie Be Bold, Be Brave, Be You met als doel dat jij jouw eigen ultieme dappere en stoere (droom)leven te leven.

Van één op één coaching, workshop tot online programma’s. Ik gebruik diverse stromingen zoals Positieve Psychologie, Vitaliteit, Transactionele Analyse, Enneagram, NLP en NEI (energetisch) en ik werk vanuit een holistische gedachte. Kijk hieronder voor de mogelijkheden en kies wat bij jou past!

Freebee

Download mijn gratis e-book: 5 waardevolle tips om echt authentiek te zijn

* indicates required

Online programma's

Werken aan je persoonlijke ontwikkeling in een online omgeving. We hebben diverse online programma’s voor je ontwikkeld.

Lees meer

Eén op één coaching

We gaan concreet met jouw vraagstukken aan de slag. Geen ellenlange praatsessies, voor veel doen en oefenen om patronen en systemen te veranderen.

Lees meer

Masterclass/workshop

We hebben diverse op maat gemaakte masterclasses voor jouw bedrijf. De masterclasses bestaan meestal uit theorie (zo min mogelijk!) en heel veel doen.

Lees meer

Ilse als spreker

Met passie, enthousiasme en humor inspireert Ilse haar publiek. De onderwerpen zijn divers en is afhankelijk van de vraag van de opdrachtgever.

Lees meer

Mijn missie

Mijn missie is zoveel mogelijk mensen te coachen, inspireren, motiveren en te bewegen naar hun ultieme dappere en stoere (bold, brave) (droom)leven, waarbij geleefd wordt vanuit autonomie en authenticiteit.

We leven in een maatschappij waarin we denken te moeten voldoen aan een ideaalplaatje. Maar is dat zo?
Ik ervaar elke dag weer hoe fijn het is om authentiek en autonoom te zijn. Mijn eigen keuzes maken en niet omdat dat van de maatschappij wordt verwacht. Hierdoor leef ik mijn eigen ultieme dappere en stoere (droom)leven. Ik wil zoveel mogelijk mensen laten ervaren dat ook zij authentiek en autonoom kunnen zijn en hun ultieme dappere en stoere (droom)leven kunnen leven.

Mijn visie

Alles is mogelijk! Wat je ook mee maakt, hoe diep je ook moet gaan.
Jij hebt een keuze. Ben jij de leider of het slachtoffer van jouw leven?

Wees een doorzetter, wees moedig, krachtig en sterk en kies ervoor om een leider van jouw leven te worden. Own your life!

Mijn manier van coachen sluit aan bij mijn motto Be Bold, Be Brave, Be You. Ik werk dan ook heel bewust met leiders van hun eigen leven of mensen die weer een leider van hun eigen leven willen worden.

Dienstverlening

Er zijn diverse mogelijkheden voor coaching.

Lees meer

Referenties

Nieuwsgierig naar de reactie van mijn klanten? Kijk snel bij de referenties.

Referenties van mijn klanten

Contact

Als er vragen zijn, neem dan gerust contact op.

Love from my clients


Deelneemster 5-daagse BeYOUtiful & workshop BeYOUtiful

Over de 5-daagse BeYOUtiful
Een toffe, makkelijk toegankelijke challenge, waarbij je over jezelf en je acties na leert te denken. Ilse legt alles goed uit en komt met voorbeelden uit haar eigen omgeving, waarbij ze laat inzien dat je best om jezelf mag lachen. Erg leuk om 5 dagen mee bezig te zijn, het heeft me inzichten opgeleverd, die met een paar kleine stapjes omdenken handig aan te passen zijn. 

Over de workshop BeYOUtiful
Nadat ik de 5-daagse challenge gedaan had, wilde ik graag wat meer leren over de toepasbaarheid van de verkregen inzichten.
De workshop was in een kleine setting, de sfeer was ontspannen en de drempel om over jezelf te praten daardoor laag. Ilse heeft voor iedereen de tijd, oordeelt nergens over en neemt je vervolgens mee op reis naar jouw idealen. Erg verfrissend te merken hoe je met kleine simpele dingen de ongewenste moet-modus achter je kan laten en je je volledig op je gewenste doelen kan richten.
Een aanrader!

Mira van Maaren – Traffic en Productie Manager Jaarbeurs


Deelneemster Your Business to the Next Level

Wat een goeie keuze was het om, als beginnend ondernemer mij aan te melden voor het programma, Your Business to the Next Level, van Ilse. In 12 weken heb ik aan Vastenthousiast gewerkt en een doos vol tools en tips mee gekregen om in mijn bedrijf mee aan de slag te gaan. Het starten van een bedrijf brengt op verschillende vlakken vragen en onzekerheden met zich mee. Ilse coacht je begripvol en liefdevol door alle strubbelingen die je onderweg tegen komt. Na 12 weken sta ik sterk in mijn bedrijf en ga ik met Vastenthousiast vol vertrouwen de toekomst in. 

Pauline Bruil – Vastenthousiast


Persoonlijke ontwikkeling – één op één coaching

Na een periode met heftige ontwikkelingen in verdriet en vreugde maar ook doordat er enige twijfel was ontstaan in mijn eigen vitaliteit, was het fijn om door Ilse weer “back on track” te komen.
Door haar krachtige en ontspannen personal coaching, de juiste tools en simpele opdrachten die makkelijk uit te voeren waren, werd de omslag snel gemaakt. Vol positiviteit de toekomst tegemoet.

Harriet Bödicker


Masterclass Inspiratie sessie voor ondernemers (bij netwerkgroep Edese Meiden)

Veel geleerd tijdens de Masterclass Inspiratie sessie voor Edese Meiden. Ilse legt alles duidelijk en inspirerend uit en je gaat met veel kennis naar huis. Ze is een inspirerende en krachtige vrouw!

Alicia de Groot – Eigenaar MOS by Alicia de Groot


Masterclass Inspiratie sessie voor ondernemers (voor netwerkgroep Edese Meiden)

Ik heb Ilse ervaren als een zeer krachtige, inspirerende dame. Iemand die met veel passie en enthousiasme te werk gaat.

Ineke Boon – Eigenaar Lingerie at Home

Heb je vragen of wil je meer informatie?


Contact mij

Dank je wel voor het bezoeken van mijn site.

Je kunt mij volgen door op onderstaande links te klikken.