fbpx

Webinar Be Bold, Be Brave, Be You

Own your life. Het begint met kleine stappen. Ben jij er klaar voor?

Het is niet altijd makkelijk om een eigen koers te varen. Mensen vinden altijd overal iets van. Lekker boeiend toch? Uniek zijn en je eigen pad volgen hebben mij gebracht waar ik nu sta. Ik ben wereldkampioen rolstoelbadminton omdat ik mijn eigen koers gevaren heb. Ik kan omgaan met mijn ongeluk en mijn beperking omdat ik mijn eigen koers vaar en mij niks aan trek van anderen. En nu ben ik ondernemer. En wat ik het heerlijk dat ik hierin ook mijn eigen koers kan varen. Soms misschien lastig want als ik iedereen naar links zie gaan en ik ga juist naar rechts. Maar als dat voor mij goed voelt, dan doe ik dat.

In mijn praktijk coach ik dagelijks mensen die vastlopen om hun leven groots, vol energie, stoer, dapper en authentiek te leven. Soms zit het in kleine dingen, vaak zit het in veel grotere dingen; faalangst, (te) weinig zelfvertrouwen, een innerlijke criticus die te veel aanwezig is, beperkende overtuigingen die je hebt etc.

Is het simpel om ineens je leven te ownen en je eigen pad te volgen? Nee. Maar niets is onmogelijk, zolang jij maar wil. Zolang jij maar wilt doorzetten en niet opgeeft. Ik leef elke dag de beste dag van mijn leven. En laten we wel wezen. Er zitten ook dagen bij dat dit niet lukt. Maar je er bewust van zijn, scheelt al enorm. Voor iedereen is de beste dan van je leven ook weer anders; voor de één is dat een dag naar kantoor gaan en daarna ’s avonds heerlijk met het gezin eten en tijd samen doorbrengen. Voor de ander is dat vrijheid van werkuren en eerst ’s ochtends uitslapen of zo min mogelijk werken en vooral genieten van alle leuke dingen in het leven. Niks is goed of fout, het gaat erom dat jij de beste dag van jouw leven leeft. Ik weet dat het ook mogelijk is voor jou om je leven te ownen. Ik weet dat het mogelijk is, want als ik het kan dan kan jij het ook. Geef verandering tijd en kijk wat er is gebeurd.

Own your life. Het begint met kleine stappen. Ben jij er klaar voor?

In mijn webinars ga ik je alles vertellen over de 2 stappen die jou helpen om je leven te ownen. Deze twee stappen zijn de eerste stap naar een groots, vol energie, stoer, dapper en authentiek te leven.

Dit webinar is bedoeld voor jou als jij klaar bent om vaarwel te zeggen tegen je beperkende overtuigingen, of dat stemmetje in je hoofd, of omdat de maatschappij het van je verwacht.

Meld je hier aan om donderdag 15 augustus om 20.00 uur mijn webinar bij te wonen:

Date

Aug 15 2019
Expired!

Time

20:00 - 21:30

Cost

Free

More Info

Read More

Labels

Webinar
Category
Read More