fbpx

Webinar Be Bold, Be Brave, Be You: welke stap kun jij vandaag al zetten om nog meer je authentieke zelf te zijn

Het is niet altijd makkelijk om een eigen koers te varen. Mensen vinden altijd overal iets van. Lekker boeiend toch? Uniek zijn en je eigen pad volgen hebben mij gebracht waar ik nu sta. Ik ben wereldkampioen rolstoelbadminton omdat ik mijn eigen koers gevaren heb. Ik kan omgaan met mijn ongeluk en mijn beperking omdat ik mijn eigen koers vaar en mij niks aan trek van anderen. En nu ben ik ondernemer. En wat ik het heerlijk dat ik hierin ook mijn eigen koers kan varen. Soms misschien lastig want als ik iedereen naar links zie gaan en ik ga juist naar rechts. Maar als dat voor mij goed voelt, dan doe ik dat.

In mijn praktijk coach ik dagelijks mensen die vastlopen om hun leven groots, vol energie, stoer, dapper en authentiek te leven. Soms zit het in kleine dingen, vaak zit het in veel grotere dingen; faalangst, (te) weinig zelfvertrouwen, een innerlijke criticus die te veel aanwezig is, beperkende overtuigingen die je hebt etc.

Is het simpel om ineens je eigen pad te volgen? Alles is mogelijk! Zolang jij maar wilt doorzetten en niet opgeeft. Ik leef elke dag de beste dag van mijn leven waarbij ik heel dicht bij mijn authentiek ik blijf. En laten we wel wezen. Er zitten ook dagen bij dat dit niet lukt om de beste dag te leven. Maar je er bewust van zijn, scheelt al enorm. Ik weet dat het ook mogelijk is voor jou om je eigen pad te bewandelen en echt je authentieke jij te zijn. Ik weet dat het mogelijk is, want als ik het kan dan kan jij het ook. Geef verandering tijd en kijk wat er is gebeurd.

Ben jij er klaar voor om vanavond al een stap te zetten om nog meer je authentieke zelf te worden en je eigen koers te varen?

Date

Oct 22 2019
Expired!

Time

20:00 - 21:30

Cost

Free

More Info

Read More

Labels

Webinar

Location

Online
Category
Read More