fbpx

Anders is Uniek Training & Coaching, enneagram, Ilse van de Burgwal, mindset, topsport, mental coaching, coach, Woudenberg, authenticiteit, be bold be brave be you, eigen regie, systemisch werk, systemisch coachen, opstellingen, organisatieopstellingen, familieopstellingen, dynamieken, systsemisch, leider van je leven zijn

Themabijeenkomst voor singles (avond)

Wil het niet lukken in de liefde?

Omdat je niet tot afspreken komt?
Omdat je niemand echt leuk vindt?
Omdat je geen aansluiting vindt?
Omdat je steeds op de verkeerde valt?

Ontdek wat je weerhoudt, en zet een volgende stap in je liefdesleven.
Je bent niet de enige, maar de reden waarom je het lastig vindt is wel uniek.
Met behulp van systemisch werk krijg je zicht op je verlangen en wat je belemmert.

Wat gaan we doen?
Veel van je gedachten, je gedrag, je patronen en soms zelfs je gevoelens, vinden hun oorsprong in de omgeving (systemen) waarbinnen we zijn opgegroeid. In het bijzonder je familie van herkomst. Dit is van invloed op je huidige bestaan, op wie jij bent. Hoe je dingen doet, hoe je tegen zaken aankijkt. Ook hoe je aankijkt tegen relaties en de liefde.

We gaan jouw unieke situatie in beeld te brengen. Dit doen we door je enkele vragen te stellen, en doordat we met behulp van de deelnemers van de workshop letterlijk zichtbaar maken wat er bij jou, in jou speelt, Hierdoor begrijp je en ervaar je welke oude patronen je kunt loslaten. Sterker nog: alleen het inzicht verandert al hoe jij erin staat.

Onder begeleiding van 2 ervaren systemisch werkers komen we met max. 12 mensen bij elkaar. Bij 1 bijeenkomst kunnen we de systemen van 2 deelnemers uitwerken. De 10 andere deelnemers zullen mogelijk worden gevraagd om deel te nemen aan de opstelling van een systeem. Door hier letterlijk in te gaan staan, maar ook door het te observeren, zul je inzichten krijgen die er voor jou toe doen, ook als het niet jouw unieke systeem betreft.

Kosten
Als je wilt meekijken en leren van anderen, zij de kosten [..] Wanneer je jouw persoonlijke situatie uitwerken, met de hulp van de andere deelnemers, zijn de kosten [..]

Aanmelden
Meld je aan via de link [link]

Wil je even afstemmen voor je een besluit neemt? Dat kan natuurlijk!
Stuur een mail naar themabijeenkomsten@andersisuniek.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Date

Dec 08 2021
Expired!

Time

19:30 - 22:00

Cost

95.00

Labels

Live Event

Location

De Blije Boomgaard
Droevendalsesteeg 7a, 3828 PE Hoogland
Ilse van de Burgwal

Organizer

Ilse van de Burgwal
Phone
+31653227588
Email
themabijeenkomsten@andersisuniek.nl