fbpx

Online Masterclass DARE – 10.00 tot 12.30 uur

Online Masterclass DARE

Je hebt moed nodig om jezelf te zijn. Dan pak je de controle (regie) en dat geeft je energie. Dit is precies waar de online masterclass DARE over gaat.

Durf. Als je alleen maar in je comfort zone blijft, zal je leven zo blijven zoals het nu is. Is dat wat je wil?

Authenticiteit. Echt jezelf zijn, authentiek zijn, is als wat je denkt en voelt in overeenstemming is met wat je zegt en doet. Zeg jij altijd wat je van binnen voelt en denkt en handel je daar ook altijd naar?

Regie. Er zijn van die tijden dat het lijkt of niet jij aan het roer van je leven staat, maar iets of iemand anders. Je werk. Je kinderen. Je partner. Een zieke geliefde. Het zijn dagen waarop je het gevoel hebt dat je alleen maar achter jezelf en anderen aanholt. Hoe krijg je op zulke momenten de regie op je leven terug? 

Energie. De hoeveelheid energie die je per dag hebt, bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van je leven. Je energieniveau bepaalt voor een groot deel je humeur en het bepaalt hoeveel je voor elkaar kunt krijgen. Hoe meer energie je iedere dag hebt, des te meer je uit je leven kunt halen. Heb je het gevoel dat je wel iets meer energie kunt gebruiken? 

Het geeft rust en ruimte als jij dapper en stoer genoeg bent om echt jezelf te zijn.

 

Deze online masterclass van 2,5 uur gaat over:

 Jezelf zijn; wie ben jij zonder de laagjes over je heen

 Energie; als jij jezelf bent, geeft dat jou energie. Wat kun je nog meer doen om aan het eind van de dag meer energie over te houden?

Tijd, datum en investering in jezelf

De masterclass vindt plaats op 18 april 2020 van 10.00 tot 12.30 uur via ZOOM. Zoom is een beveiligd systeem waarin je een online masterclass, vergadering of webinar kan geven.

De investering in jezelf is maar € 25,00 (inclusief BTW).

Klik hier voor meer informatie.

Zie ik je dan?

Date

Apr 18 2020
Expired!

Time

10:00 - 12:30

Cost

€ 25,00 (incl. BTW)

More Info

Aanmelden
Category
Ilse

Organizer

Ilse
Phone
0653227588
Email
ilse@ilsevandeburgwal.com
Aanmelden