Echt jezelf zijn, authentiek zijn, is; als wat je denkt en voelt in overeenstemming is met wat je zegt en doet. Daar gaat deze masterclass Eindbestemming: JIJ! over.

Masterclass Eindbestemming: JIJ!

Ons leven is een reis. Maar wat is nu de eindbestemming? In mijn Masterclass is de eindbestemming JIJ! De eindbestemming is dat jij nog meer je unieke, authentieke jij kunt zijn.

Echt jezelf zijn, authentiek zijn, is als wat je denkt en voelt in overeenstemming is met wat je zegt en doet.

Ik zal je een paar voorbeelden geven:

  • Er wordt je iets gevraagd te doen op je werk. Je zit overvol en denkt “dat is geen goed idee”. Vervolgens zeg je, misschien voel je zelfs wel stress in je lichaam ontstaan hierdoor, “ja” en heb je een grote klus erbij waar je eigenlijk helemaal geen tijd voor hebt.
  • Je moeder vraagt of je haar wil helpen, terwijl je dag al vol zit of je er gewoon even geen zin in hebt. Het voelt niet goed, maar je wilt haar niet teleurstellen en dus zeg je “ja”. De hele dag ben je aan het schuiven om te zorgen dat alle andere activiteiten ook volgens je tijdschema lukken. Je hebt alleen maar jezelf ermee dat je niet zei en deed wat je van binnen voelde of dacht.
  • Je hebt een hoop meegemaakt in je leven. Hierdoor reageer je misschien wel eens heftiger dan wat je van binnen voelt.

En natuurlijk heb ik zelf ook wat voorbeelden:

  • Toen ik net voor mijzelf begon kreeg ik een vraag om iemand naar de Olympische Spelen te begeleiden. Een opdracht die niet aansloot bij mijn onderneming. Er werd een heel team om die persoon gebouwd en één van de teamleden voelde niet oké. Elke vezel in mijn lichaam schreeuwde: “nee doe dit niet!”. Ik gunde het deze persoon om een droom te verwezenlijken en dus luisterde ik niet naar mijn gevoel. Ik wilde deze speler toch ook niet teleurstellen? Ik heb de opdracht aangenomen en er heel veel spijt van gekregen. Sinds die tijd weet ik dat ik niet alleen privé, maar vooral ook zakelijk moet zeggen en doen wat ik voel en denk.
  • Vroeger toen ik vanwege mijn rug op bed lag en verging van de pijn, werd ik niet serieus genomen door de huisarts. Nog steeds sta ik er soms versteld van hoe diep de pijn van niet serieus genomen worden zit. Als ik in een situatie kom waarbij ik merk dat iemand mij niet serieus neemt, dan zou ik tot twee jaar geleden dichtgeklapt zijn en niks meer zeggen, terwijl ik diep van binnen er een hoop bij voelde en dacht. Toch zou ik dat toen nooit gezegd hebben. Als dat nu gebeurt, dan kan ik mijn gevoel onder woorden brengen, waardoor er vaak een heel mooi gesprek ontstaat.
Ja, ik investeer in mezelf!

In de Masterclass Eindbestemming: JIJ leer je:

Jezelf te zijn en op jezelf te vertrouwen. Voor jezelf te gaan staan en te blijven staan, zonder dat dat een gevecht is of moeite kost. Vertrouwen op je zelf, van binnenuit, zorgt ervoor dat je veel meer in de flow komt, minder het gevoel hebt dat je tegen gewerkt wordt. Alles gaat moeiteloos. Want je doet precies datgene wat bij je past. En dan komen ook de juiste woorden uit je mond. Het is allemaal eigenlijk helemaal niet moeilijk. Het enige wat je hoeft te doen, is leren wie je zelf bent en daarop vertrouwen. Vandaar de titel: Eindbestemming: JIJ! Naar jezelf kijken is niet egoïstisch. Waar het om gaat, is dat je doet wat goed is voor jou. Want dat levert je energie en plezier op en maakt je een mooier mens. En daar mag de wereld er nog wel wat van hebben 😉


En wat maakt dat ik er de juiste persoon voor ben om deze masterclass te geven?

Wat ik als geen ander kan, is mensen helpen zichzelf weer te leren kennen, onder al die opgelegde laagjes, normen, waarden en verwachtingen, en vanuit zichzelf, vol vertrouwen de wereld weer tegemoet te treden. En dat is alles wat er nodig is…

Mijn manier van coachen kenmerkt zich door:

  • humor en zelfspot
  • ik vind niks gek
  • ik hou er van om een probleem om te buigen tot een uitdaging, zonder het probleem weg te wuiven
  • warme persoonlijkheid en ik kan goed een huiskamergevoel creëren, waardoor je alles kan en durft te zeggen (nou ja, dit zeggen mijn klanten dan he 😉)
Ja, ik investeer in mezelf!

Masterclass Eindbestemming: JIJ!

Wil je NU echt JA zeggen tegen JEZELF? Wil jij JOUW eigen dappere en stoere AUTHENTIEKE LEVEN leven? Laat je dan NU inspireren door mijn masterclass Eindbestemming: JIJ!

HUMOR, DOEN, INZICHTEN en IMPACT zijn woorden die deze dag kenmerken.

Meld je aan voor de masterclass op 4 april 2020 en ervaar hoe een dag intensief met jezelf aan de slag gaan, je dichter tot jezelf brengt.

Deelname

De workshop vindt plaats van 9.30 tot 16.30 uur. Locatie is in Woudenberg, adres wordt na inschrijving toegestuurd.

De investering in jezelf

De investering in jezelf is nu maar € 57,00 i.p.v. € 295,00 (inclusief BTW, lunch en drankjes).

Schrijf je snel in!