De magie van authentiek zijn

Hoe je authentieker wordt en kunt zijn wie jij echt bent lees je in het
e-book Be Bold, Be Brave, Be You


Download nu het
e-book Be Bold, Be Brave, Be You

(met o.a. 5 waardevolle tips om echt jezelf te zijn).


Marketing by

1-daagse Masterclass DARE – 20 maart 2021
Je hebt moed nodig om jezelf te zijn. Dan pak je de controle (regie) en dat geeft je energie.


Durf. Als je alleen maar in je comfort zone blijft, zal je leven zo blijven zoals het nu is. Is dat wat je wil?

Authenticiteit. Echt jezelf zijn, authentiek zijn, is als wat je denkt en voelt in overeenstemming is met wat je zegt en doet. Zeg jij altijd wat je van binnen voelt en denkt en handel je daar ook altijd naar?

Regie. Er zijn van die tijden dat het lijkt of niet jij aan het roer van je leven staat, maar iets of iemand anders. Je werk. Je kinderen. Je partner. Een zieke geliefde. Het zijn dagen waarop je het gevoel hebt dat je alleen maar achter jezelf en anderen aanholt. Hoe krijg je op zulke momenten de regie op je leven terug? 

Energie. De hoeveelheid energie die je per dag hebt, bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van je leven. Je energieniveau bepaalt voor een groot deel je humeur en het bepaalt hoeveel je voor elkaar kunt krijgen. Hoe meer energie je iedere dag hebt, des te meer je uit je leven kunt halen. Heb je het gevoel dat je wel iets meer energie kunt gebruiken? 

In de Masterclass DARE leer je:

Jezelf te zijn en op jezelf te vertrouwen. Voor jezelf te gaan staan en te blijven staan, zonder dat dat een gevecht is of moeite kost. Vertrouwen op je zelf, van binnenuit, zorgt ervoor dat je veel meer in de flow komt, minder het gevoel hebt dat je tegen gewerkt wordt. Alles gaat moeiteloos. Want je doet precies datgene wat bij je past. En dan komen ook de juiste woorden uit je mond. Het is allemaal eigenlijk helemaal niet moeilijk. Het enige wat je hoeft te doen, is leren wie je zelf bent en daarop vertrouwen. Naar jezelf kijken is niet egoïstisch. Waar het om gaat, is dat je doet wat goed is voor jou. Want dat levert je energie en plezier op en maakt je een mooier mens. En daar mag de wereld er nog wel wat van hebben 😉

De masterclass is 20 maart 2021 van 9.30 tot 16.30 uur.


Ja, ik investeer € 67,00 in mezelf