We hebben diverse op maat gemaakte masterclasses voor jouw bedrijf. De masterclasses bestaan meestal uit een beetje theorie (zo min mogelijk!) en heel veel doen.


Voorbeelden van de masterclasses:

Impact maken bij jouw klant

Tijdens impact maken bij jouw klant staat centraal: presenteren met impact, communiceren met impact, jezelf ontwikkelen en lol hebben.

Be Bold, Be Brave, Be You

Een unieke masterclass. Wat maakt jou dapper en stoer? Wanneer ben jij authentiek? Als jouw werknemers dit weten, weten zij (en jij) hoe zij het beste excelleren in jouw organisatie.

BeYOUtiful

Als moeten ont-moeten wordt kun jij weer echt beYOUtiful zijn. Leer omdenken. Aan het eind van de masterclass heb jij en je team de tools in huis om te ont-moeten en vooral weer te willen.

Timemanagement

Ons unieke timemanagement masterclass heeft vele bedrijven ondersteund die de productiviteit, efficiëntie en effectiviteit van hun werknemers verbeteren. Onze training bestaat uit zowel theorie als de praktijk op het werk. Op deze manier zullen jouw werknemers onmiddellijk oefenen wat ze hebben geleerd in de training en de resultaten zien!

 Voordelen van een masterclass?

  • Doen. Ieder mens leert het beste door te doen. Doen, doen we dus ook veel tijdens een masterclass.
  • Creativiteit. Meerdere deelnemers weten meer dan één. Een masterclass is dan ook een uitstekende plek om geinspireerd te raken door andere deelnemers. Een veilige omgeving kan een enorme boost geven aan de (groeps)creativiteit.
  • Commitment. Samen werken om tot een resultaat te komen draagt bij aan een sterk gevoel van verantwoordelijkheid voor dat resultaat.
  • Fun. Doordat we met verschillende werkvormen aan de slag gaan is er ook ruimte voor fun. Positieve energie leidt tot meer creativiteit, samen-gevoel en commitment.
  • In korte tijd veel kennis en inzichten opdoen.

In onze trainingsprogramma’s ligt de focus op duidelijke, effectieve communicatie, eigenaarschap en de bereidheid om te willen veranderen naar het gewenste of benodigde gedrag. De trainingen zijn allemaal gebaseerd op jarenlange ervaring, educatieve kennis en de psychologie erachter. We kennen de beste manieren om les te geven voor de optimale resultaten en zelfontwikkeling van de deelnemers.

Maatwerk is voor ons belangrijk. Elke organisatie heeft zijn eigen aandachtspunten. Wil je een keer kennismaken en praten over de behoeften en wensen van je bedrijf met betrekking tot één van de masterclasses? Of heb jij behoefte aan een ander soort masterclass? Neem dan gerust contact met ons op.

Nieuwsgierig? Zijn er vragen? Of wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Klik hier om onze volledige training en masterclass kalender voor 2019 te zien.

Vraag meer informatie aan