Eén op één coaching

be bold, brave, energetic, happy and you… TODAY!

Loop jij tegen blokkades aan waardoor je je doelen en/of dromen niet kunt waarmaken?
Je hebt geluk, je bent niet de enige! Het fijne is wel dat er een oplossing voor is! In de één op één coaching gaan we heel concreet met jouw vraagstukken aan de slag. Het zijn geen ellenlange praatsessies, maar het is voor veel doen en oefenen. En jij merkt al heel snel resultaat.


Herken je jezelf in één of meerdere van de volgende vragen:

 • Je last hebt van stress
 • Je te hoge eisen aan jezelf stelt
 • Je altijd een vol hoofd hebt en deze wil legen
 • Je wilt leren ontspannen
 • Je richting en focus mist in je leven
 • Je in de overlevingsmodus staat en weer wilt genieten van het leven
 • Je op zoek bent naar persoonlijke ontwikkeling
 • Je te veel (werk)druk ervaart. En dit bijvoorbeeld lastig te combineren is met je gezin.
 • Je een burn out hebt of bang bent er een te krijgen
 • Je meer energie wilt hebben
 • Het maar niet lukt om je doelen of dromen na te streven omdat er een blokkade, angst of belemmerende overtuiging in de weg zit
 • Je bent nu slachtoffer van je leven, maar je wilt heel graag weer leider van jouw leven worden
 • Je bent leider van jouw leven en je wilt een nog grotere leider worden
 • Etc. 

Of je hierin herkent in je privé situatie, met je (top)sportcarrière of in het bedrijfsleven, maakt niet uit. Ook met deze vraagstukken kun je bij mij terecht. 

Plan een kennismakingsgesprek in

Resultaat (kort overzicht ervan):


Je mindset is positief veranderd

Je durft ja te zeggen tegen jezelf en nee tegen een ander, je bent je belemmerende overtuigingen aangegaan. Niets kan jou nog stoppen met het verwezenlijken van jouw (droom)leven.

Je hebt je angsten overwonnen

Je hebt leren doorzetten en niet op te geven, je kunt ont-moeten en je eigen plan trekken. Je hebt focus, want jij weet waar je naar toe wilt. Hierdoor ervaar je nauwelijks stress of (tijds)druk.

Jij bent authentiek en uniek

Je bent wie je bent en dat heb je geleerd te accepteren. Wat een rust en (zelf)vertouwen geeft dit jou! Je hebt geleerd op je gevoel/intuitie af te gaan, je weet wie je bent. Je staat in je kracht en zit boordevol energie!


Voordelen van één op één coaching:

 • Eén op één coaching is probleemoplossend. Je gaat heel gericht, meteen, aan de slag met jouw vraagstukken. Geen ellenlange praatsessies, maar vooral doen. Je krijgt veel handvatten mee om in de praktijk mee te oefenen.
 • Snel resultaat. Dingen waar je tegenaan loopt, heb je vaak in een paar sessies overzichtelijk en helder.
 • Duidelijkheid. Je ontdekt wat je tegenhoud om je stoere en dappere (droom)leven te leven. Je krijgt inzicht in je eigen handelen, (voor)oordelen en aannames. Je ontdekt wat je echt wilt en wie je echt bent.
 • Je staat er niet alleen voor. Je gaat dit traject niet alleen in, je doet dit samen met mij (je coach).
 • Volledig vertrouwelijk, zonder oordelen. Elk gesprek is volledig vertrouwelijk. Dit geeft je rust en ruimte om in een veilige omgeving jezelf te laten zien, zonder oordelen.
 • Een blijvend resultaat. De stappen die je nu maakt, kun je de rest van je leven toepassen.

Hoe lang duurt een coachingstraject?

Dit hangt af van jouw vraagstuk(ken). Soms zijn er maar 2 sessies nodig en soms meer. Meestal werk ik met trajecten van 8 sessies. Maar het kan ook zijn dat je alleen maar komt voor een jaarlijks APK-tje, deze zijn vaak meer 1 of 2 sessies.

In het intakegesprek wordt in overleg met jou gekeken hoeveel sessies er waarschijnlijk nodig zijn.

Ik ben geen voorstander van langdurige trajecten, als we jouw vraagstuk(ken) aanpakken dan kan dit al snel effect hebben.

Intakegesprek

Indien je een coachingstraject start, krijg je de intakegesprek kosteloos. Besluit je om elders of geen coachingstraject te starten kost het intakegesprek € 130,00

Plan een kennismakingsgesprek in

Coaching. Voor wie?

Coaching. Voor wie? Coaching is heel divers. Ik richt mij op verschillende mensen en verschillende vraagstuk(ken). Het maakt niet uit of je nu (top)manager, (top)sporter, vrouw of man, jongere of volwassen bent.

Eén op één coaching kan online plaatsvinden via bijvoorbeeld Zoom of Skype of bij mijn in de praktijk.

Dappere en stoere woorden van mijn klanten


Eén op één coachingstraject
Na een periode met heftige ontwikkelingen in verdriet en vreugde maar ook doordat er enige twijfel was ontstaan in mijn eigen vitaliteit, was het fijn om door Ilse weer ‘back on track’ te komen. Door haar krachtige en ontspannen Personal Coaching, de juiste tools en simpele opdrachten die makkelijk uit te voeren waren, werd de omslag snel gemaakt. Vol positiviteit de toekomst tegemoet!

Harriet Bödicker


Eén op één coachingstraject
Ik heb ontzettend veel geleerd van dit coachingstraject. Door Ilse ben ik meer mezelf geworden en geniet ik van alle dingen in het leven. Ilse gebruikt verschillende tools die ervoor zorgen dat het een coaching gesprek wordt waarbij je uiteindelijk een lach op je gezicht krijgt.

Iris van Ginkel


Eén op één coaching – NEI sessie
“Ik had wel eens van NEI gehoord toen ik bij Ilse kwam voor een coachgesprek, maar kon me er niet zo veel bij voorstellen: Via spiertesten contact maken met mijn onderbewustzijn, hoe dan? Open en nieuwsgierig ben ik de sessie ingegaan. De toppen van mijn duim en wijsvinger op elkaar houden alsof ik een euro vasthield, meer hoefde ik niet te doen. Geen eindeloze gesprekken, geen moeilijke vragen. In alle rust en stilte kwam Ilse uit op een aantal ‘pijnpunten’ in mijn lichaam, emoties die daarbij horen en ook de ontstaansgeschiedenis van die emotie. Soms al heel vroeg in mijn leven, soms wat later, maar allemaal zeer herkenbaar. Vervolgens hebben we de emoties geïntegreerd. Vooral na de eerste keer kwam ik na de sessie doodmoe thuis, maar na een paar uur slaap werd ik helder wakker. Er zijn in de drie keer dat ik bij Ilse ben geweest een hoop emoties losgekomen. Emoties waarvan ik me soms niet eens bewust was en ook niet het idee had dat ze een blokkade voor me vormden. Maar nu ze zijn verwerkt, voel ik me opgeruimd van binnen en sterker en helderder dan ooit. Belemmerende patronen zijn doorbroken. Ik ben blij dat ik de stap heb gezet”

Nathalie van der Brug


Eén op één coaching – NEI
Dat je wakker wordt en beseft dat je de hele nacht hebt geslapen. Meestal heel logisch…maar wanneer je al 14 dagen letterlijk stijf van angst in bed hebt gelegen, heel bijzonder.

Bang om je ogen dicht te doen, want dan kan je t huis niet meer bewaken.
Enge gedachten de revue te laten passeren waardoor de angst nog groter wordt.

Kortom een vicieuze cirkel die ik niet in mijn eentje doorbroken kreeg.
Met hulp van Ilse ontdekte ik door een samenwerking van mijn bewustzijn, onderbewustzijn en geheugen waar de angst vandaan kwam. Meteen werd ook helder met welke fysieke klachten dit bij mij samenhing. Het aantal Rennies dat ik na de sessie nodig had, was beduidend minder!

Een bijzondere ervaring met grote positieve effecten die ik direct en om in de weken erna begon te ervaren.

Een heel prettige sessie waarbij ik volledig mezelf kon en durfde te zijn doordat ik hier alle ruimte voor kreeg. De positieve uitstraling, de rust en duidelijke uitleg van Ilse maakt dat ik me ook volledig kon openstellen. Bewust en onderbewust.

Kortom een aanrader! Het kost wat energie maar levert des te meer op!

Marloes van Gastel


Eén op één coachingstraject en topsportbegeleiding 
Inmiddels ben ik 17 jaar en zit ik in de nationale selectie U19 met badminton. Al jong liep ik tegen mentale problemen aan. Ik vond het bijvoorbeeld moeilijk om rustig te blijven tijdens een wedstrijd, of ik was alleen bezig met resultaat. Als het niet ging zoals ik wilde, stond ik te huilen in het veld. Ik ervaarde veel druk; van mezelf en van anderen.
Toen ik 12 jaar was heb ik Ilse leren kennen. Zij heeft mij geholpen om daardoor heen te komen met tips, oefeningen, en ook door gewoon mijn verhaal aan te horen. Nu zit ik de nationale jeugd selectie u19, en train ik dagelijks twee keer om mijn ambities te bereiken.
Ik heb veel te danken aan Ilse, zonder haar weet ik niet hoe ik door die periode had kunnen komen maar was ik er zeker ook niet zo sterk uitgekomen.

Het hele traject heb ik Ilse ervaren als heel behulpzaam, luisterend en juiste vragen stellend. Ze wist altijd het onderste boven te krijgen. Het was voor mij dan een groot leertraject. Ik had veel geduld nodig voordat alles op zijn plek viel, maar dat was het zeker waard. Ik ben uiteindelijk gewoon heel blij dat ik de kans heb gehad om dit alles van haar te mogen leren.

Ondanks dat ik nu verder ben en met andere trainers train, heb ik nog veel contact met Ilse. Ik heb zo veel geleerd en ik ben dankbaar voor haar hulp.

Kelly van Buiten – topsportster badminton, www.kellyvanbuiten.nl

Dappere en stoere woorden van mijn klanten


Persoonlijke ontwikkeling en topsportbegeleiding –  één op één coaching

Inmiddels ben ik 17 jaar en zit ik in de nationale selectie U19 met badminton. Ik ben begonnen toen ik 6 jaar oud was en had al snel grotere ambities binnen de sport.
Maar al jong liep ik tegen mentale problemen aan. Ik vond het bijvoorbeeld moeilijk om rustig te blijven tijdens een wedstrijd, of ik was alleen bezig met resultaat. Als het niet ging zoals ik wilde, stond ik te huilen in het veld. Ik ervaarde veel druk; van mezelf en van anderen.
Toen ik 12 jaar was heb ik Ilse leren kennen. Zij heeft mij geholpen om daardoor heen te komen met tips, oefeningen, en ook door gewoon mijn verhaal aan te horen. Nu zit ik de nationale jeugd selectie u19, en train ik dagelijks twee keer om mijn ambities te bereiken.
Ik heb veel te danken aan Ilse, zonder haar weet ik niet hoe ik door die periode had kunnen komen maar was ik er zeker ook niet zo sterk uitgekomen.

Het hele traject heb ik Ilse ervaren als heel behulpzaam, luisterend en juiste vragen stellend. Ze wist altijd het onderste boven te krijgen. Het was voor mij dan een groot leertraject. Ik had veel geduld nodig voordat alles op zijn plek viel, maar dat was het zeker waard. Ik ben uiteindelijk gewoon heel blij dat ik de kans heb gehad om dit alles van haar te mogen leren.

Ondanks dat ik nu verder ben en met andere trainers train, heb ik nog veel contact met Ilse. Ik heb zo veel geleerd en ik ben dankbaar voor haar hulp.

Kelly van Buiten – topsportster badminton, www.kellyvanbuiten.nl


Masterclass Inspiratie sessie voor ondernemers (bij netwerkgroep Edese Meiden)

Veel geleerd tijdens de Masterclass Inspiratie sessie voor Edese Meiden. Ilse legt alles duidelijk en inspirerend uit en je gaat met veel kennis naar huis. Ze is een inspirerende en krachtige vrouw!

Alicia de Groot – Eigenaar MOS by Alicia de Groot


Ilse als spreekster bij Vrouwelijke Netwerkgroep Noord-Nederland

Maart 2013 had ik het genoegen om Ilse aan te kondigen tijdens de Internationale Vrouwendag, waar zij als topsportster sprak over tegenslagen en motivatie om te winnen. Maart 2019 was Ilse wederom onze gastspreekster, nu als voormalig topsportster, met een zeer inspirerend verhaal, wat nog steeds gaat over tegenslagen en motivatie. Echter nu als professionele spreekster, trainer en coach voor onder andere een ondernemers groep zoals wij. Zeer waardevol om al jouw ervaringen, kennis en resultaten te zien in je verhaal, waarbij wij als toehoorders tips krijgen en zelf ook weer verder kunnen met al dat moois wat jij deelt.

Als iemand mij vraagt ken jij een goede spreekster of ik wil een inspirerende coach, ben jij vast weer één van de eerste mensen waar ik aan denk! Ilse, Dank je wel! Tot snel (binnen 6 jaar)

Carola Boerstra – Owner Eigen Toekomst & Owner Welness Noord


Deelneemster Your Business to the Next Level

Wat een goeie keuze was het om, als beginnend ondernemer mij aan te melden voor het programma, Your Business to the Next Level, van Ilse. In 12 weken heb ik aan Vastenthousiast gewerkt en een doos vol tools en tips mee gekregen om in mijn bedrijf mee aan de slag te gaan. Het starten van een bedrijf brengt op verschillende vlakken vragen en onzekerheden met zich mee. Ilse coacht je begripvol en liefdevol door alle strubbelingen die je onderweg tegen komt. Na 12 weken sta ik sterk in mijn bedrijf en ga ik met Vastenthousiast vol vertrouwen de toekomst in. 

Pauline Bruil – Vastenthousiast