Visie

Alles is mogelijk! Wat je ook mee maakt, hoe diep je ook moet gaan. Jij hebt een keuze. Ben je een leider of een slachtoffer? Wees een doorzetter, wees moedig, krachtig en sterk en kies ervoor om een leider van jouw leven te worden. Own your life! Mijn manier van coachen sluit aan bij mijn motto Be bold, be brave, be you. Ik werk dan ook heel bewust met leiders en niet met slachtoffers.

Coaching en persoonlijke ontwikkeling

Er zijn diverse mogelijkheden voor coaching en persoonlijke ontwikkeling, allemaal ontwikkeld vanuit mijn visie Be Bold, Be Brave, Be You. Van één op één coaching, workshop tot online programma’s. Ik gebruik diverse stromingen zoals Positieve Psychologie, Vitaliteit, Transactionele Analyse, Enneagram, NLP en NEI (energetisch) en ik werk vanuit een holistische gedachte. Kijk hieronder voor de mogelijkheden en kies wat bij jou past!

Eén op één coaching

Loop jij tegen blokkades aan waardoor je je doelen en/of dromen niet kunt waarmaken? Je hebt geluk, je bent niet de enige! Het fijne is wel dat er een oplossing voor is! In de één op één coaching gaan we heel concreet met jouw vraagstukken aan de slag. Het zijn geen ellenlange praatsessies, maar het is voor veel doen en oefenen om patronen en systemen te veranderen.

Meer info

Online Programma's

Online programma’s zijn er zodat je deze op jouw eigen tempo kan doen. Of misschien heb je wel geen behoefte aan één op één coaching maar wil je wel werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

We hebben diverse online programma’s voor je ontwikkeld.

Meer info


Masterclasses / Workshops

We hebben diverse op maat gemaakte masterclasses voor jouw bedrijf, maar ook voor jou als individu.
De masterclasses bestaan meestal uit een beetje theorie (zo min mogelijk!) en heel veel doen.

Er zijn diverse opties. Een dagdeel, een hele dag, meerdere dagen. Net wat past bij hetgeen dat jij wil.

Meer info voor individuele masterclasses
Meer info voor masterclasses voor bedrijven

Ilse als spreker

Inspirerend. Kennis. Authentiek.

Met passie, enthousiasme en humor inspireert Ilse haar publiek om na te denken over hun eigen leven. Wat motiveert hen om een stap extra te zetten om alles uit het leven te halen? Een bijzonder levensverhaal met ups-and-downs zorgt ervoor dat haar publiek tot tranen toe geroerd is. Levenservaring, bewuste beslissingen worden afgewisseld met kennis en kunde van het onderwerp.

Meer info