Be Bold, Be Brave, Be You Challenge

In 10 dagen terug gaan naar je authentieke zelf


Herken jij je in 1 of meer van de volgende situaties?

 • Je hebt een overvolle agenda
 • Je hebt veel ballen hoog te houden
 • Je doet de dingen omdat je denkt dat deze van je verwacht worden
 • Je hebt last van stress
 • Je hebt gebrek aan energie om de dingen te doen die je eigenlijk wilt doen
 • Je zegt ja tegen een ander, maar vergeet jezelf
 • Je hebt innerlijke onrust
 • Je zit meer in je hoofd dan in je hart

Herken je jezelf? Je bent niet de enige. Waar jij tegenaan loopt is heel menselijk. Vooral vrouwen zijn vaak bezig met het hooghouden van veel ballen en het iedereen naar de zin maken en hierdoor vergeten zij zichzelf. Het gevolg is dat ze zichzelf kwijtraken en alleen nog dingen voor anderen doen. Wat vervolgens weer veel energie kan kosten.

Het kan anders

Het is wél mogelijk om lekkerder in je vel te zitten, echt jezelf te zijn en veel minder stress te ervaren. Je gaat naar jezelf kijken en je leert vaardigheden waardoor jij dapper en stoer genoeg wordt om in beweging te komen. Om de dingen te gaan doen die je eigenlijk wilt gaan doen! Of om gewoon simpelweg nog meer jezelf te worden.

Wil je dat?

Je eerste uitdaging is natuurlijk: ben je het waard om 10 dagen lang iedere dag wat tijd helemaal voor jezelf te nemen? Durf je het aan? Zet dan nu de eerste stap en meld je aan voor de Be bold, Be brave, Be you Challenge.

Wat ga je leren?

In deze online challenge ga je in 10 dagen op zoek naar jezelf. Iedere dag ontvang je een mailtje met een video en een opdracht, 10 dagen lang. Je leert naar jezelf en jouw bezigheden kijken. Naar hoe je de dingen doet, waarom je ze doet en wat het je oplevert of kost. Zodat jij uiteindelijk weer meer je authentieke zelf durft en kunt zijn.

Jouw enige inspanning is 10 dagen lang de video’s bekijken, de oefeningen doen en een financiële bijdrage van €47,-. En wat het je oplevert?

 • Je bent je meer bewust van wie je bent en waar je energie van krijgt.
 • Je weet waarom je de dingen doet die je doet en wat het je oplevert.
 • Je ervaart minder stress.
 • Je zit beter in je vel.
 • Je hebt meer energie.
 • Je komt meer voor jezelf op.
 • Je bent authentieker.

Tot slot

Wees dapper en stoer genoeg om eens goed naar jezelf te kijken. Waar loop je nu tegenaan in het leven? Hoe belangrijk is het voor jou om daarmee aan de slag te gaan? Wat kost het je dat je hiermee worstelt?

Ik gun het jou om dapper en stoer te zijn en om terug te gaan naar je authentieke zelf.

Ga de uitdaging aan en zet de eerste stap om 10 dagen lang iedere dag wat tijd helemaal voor jezelf te nemen. Durf je het aan? Meld je dan  aan.

Ja, ik investeer in mezelf!

Over Ilse

Be Bold, Be Brave, Be You dat is mijn slogan. Deze quote zegt alles over waarom ik ’s ochtends met een twinkeling in mijn ogen wakker word. Waarom deze quote bij mij past? Op 19-jarige leeftijd kreeg ik een zeer ernstig ongeluk (mijn 2e!) waarbij ik de dood in de ogen heb gekeken. Mijn leven veranderde in een split second. Zeven jaar later werd ik Wereldkampioen rolstoelbadminton en inmiddels ben ik een veel gevraagde spreker omdat ik een ‘goed’ verhaal heb, ben ik trainer en coach op het gebied van mindset, positieve psychologie, vitaliteit en NEI. Door grote tegenslagen en moeilijke tijden, maar ook door alle hoogtepunten heb ik geleerd om het leven groots, moedig en in zijn volle mate te leven en te waarderen. Alles is mogelijk! Dit heeft mij gemaakt tot wie ik ben. Een sterke, krachtige, unieke en energieke powervrouw!

Missie

Mijn missie is om anderen te coachen, inspireren en te motiveren om hun authentieke echte zelf te zijn. Zo kunnen zij hun ultieme, dappere en stoere leven leven.

Wat je ook mee maakt, hoe diep je ook moet gaan. Jij hebt een keuze. Ben jij een leider of een slachtoffer? Wees een doorzetter, wees moedig, krachtig en sterk en kies ervoor om een leider te worden en te blijven. Own your life.

Ik werk veel met vrouwen, mannen, jongeren,(top)sporters, (top)managers en ZZP-ers. Mijn manier van coachen sluit aan bij mijn motto Be Bold, Be Brave, Be You. Ik werk dan ook heel bewust met leiders (of mensen die een leider willen worden) en niet met slachtoffers.

Referenties van dappere en stoere klanten


Persoonlijke ontwikkeling – één op één coaching

Na een periode met heftige ontwikkelingen in verdriet en vreugde maar ook doordat er enige twijfel was ontstaan in mijn eigen vitaliteit, was het fijn om door Ilse weer “back on track” te komen.
Door haar krachtige en ontspannen personal coaching, de juiste tools en simpele opdrachten die makkelijk uit te voeren waren, werd de omslag snel gemaakt. Vol positiviteit de toekomst tegemoet.

Harriet Bödicker


Deelneemster Your Business to the Next Level

Wat een goeie keuze was het om, als beginnend ondernemer mij aan te melden voor het programma, Your Business to the Next Level, van Ilse. In 12 weken heb ik aan Vastenthousiast gewerkt en een doos vol tools en tips mee gekregen om in mijn bedrijf mee aan de slag te gaan. Het starten van een bedrijf brengt op verschillende vlakken vragen en onzekerheden met zich mee. Ilse coacht je begripvol en liefdevol door alle strubbelingen die je onderweg tegen komt. Na 12 weken sta ik sterk in mijn bedrijf en ga ik met Vastenthousiast vol vertrouwen de toekomst in. 

Pauline Bruil – Vastenthousiast


Deelneemster 5-daagse BeYOUtiful en workshop BeYOUtiful

Over de 5-daagse:
Een toffe, makkelijk toegankelijke challenge, waarbij je over jezelf en je acties na leert te denken. Ilse legt alles goed uit en komt met voorbeelden uit haar eigen omgeving, waarbij ze laat inzien dat je best om jezelf mag lachen. Erg leuk om 5 dagen mee bezig te zijn, het heeft me inzichten opgeleverd, die met een paar kleine stapjes omdenken handig aan te passen zijn.

Over de workshop:
Nadat ik de 5-daagse challenge gedaan had, wilde ik graag wat meer leren over de toepasbaarheid van de verkregen inzichten. De workshop was in een kleine setting, de sfeer was ontspannen en de drempel om over jezelf te praten daardoor laag. Ilse heeft voor iedereen de tijd, oordeelt nergens over en neemt je vervolgens mee op reis naar jouw idealen. Erg verfrissend te merken hoe je met kleine simpele dingen de ongewenste moet-modus achter je kan laten en je je volledig op je gewenste doelen kan richten.

Een aanrader!

Mira van Maaren – Traffic Manager bij Jaarbeurs