cadeau 1-o-1 coachingssessie

Een gratis coachingssessie cadeau!

Ik geef aan 12 personen een gratis coachingssessie cadeau, omdat

 • Ik om jou geef
 • Ik wil dat jij de beste versie van jezelf wordt
 • Ik wil dat jij je echte, authentieke, jij kunt zijn
 • Ik het jou gun om te groeien

Groeien

 • Groeien als mens
 • Groeien in je ontwikkeling
 • Groeien in wie je bent en waar je voor staat
 • Groeien hoe jij in het leven staat

Want hoe sta jij in het leven?

 • Lach je het leven tegemoet?
 • Hang je misschien wel onbewust vast aan je verleden?
 • Kijk je teveel vooruit en vergeet je er NU te zijn?

Ik herken mijzelf hierin van vroeger. Ik heb het zelf meegemaakt. Toen ik met mijn rug als puber thuis op bed lag, verging van de pijn en amper overeind kon komen, vergat ik er NU te zijn. Ik vergat te kijken naar wat ik nu wel had; waardevolle mensen om mij heen, die altijd voor mij klaar stonden of als ik een goede dag had vergat ik te genieten dat ik ineens wel een gezellig avondje kon doorbrengen. Ik keek alleen maar vooruit. In mijn dromen was ik genezen, maar ondertussen werd ik niet serieus genomen door de huisarts. Pas toen het jaren later heel ernstig was en ik geopereerd was, durfde ik terug te kijken. Toen deed het terugkijken pijn. Nu niet meer. Nu weet ik dat dit mij sterker heeft gemaakt als mens

Op mijn 19e, ik was net hersteld van mijn rug, kreeg ik een ernstig ongeluk. Dubbelpech zeg maar. In de periode van mijn rug keek ik vooral veel vooruit, ik had geleerd hiervan. Nu probeerde ik mijn doelen realistischer te stellen, ik ging mijn grenzen ontdekken en ik kon echt mezelf blijven en mijn eigen pad hierin volgen. Door mijn vorige ervaring wist ik dat het mij hielp door niet te kijken naar wat ik niet meer kon en koste wat het kost dat weer wilde kunnen, maar ik keek vooral naar wat ik nog wel kon en hoe ik daarin de beste kon worden. Dat maakte dat ik als mens toen enorm ben gegroeid. Ik moest leren accepteren dat ik een beperking had, ik ontdekte een enorme drive om alles uit het leven te halen en er vol van te genieten. Ik had de wilskracht om mijn eigen koers te varen en te doen waar ik zin in had. Hierdoor verzamelde ik ook steeds meer fijne mensen in mijn omgeving.

Ik besloot ook nog eens te gaan sporten. Dit werd al snel topsport. Wat een wirwar aan emoties riep dat op: doorzetten, vallen en opstaan, tegen de stroom in mijn eigen pad volgen, soms egoïstisch zijn, grenzen voelen en stellen, echt jezelf blijven in een harde wereld, fysiek en mentaal pijn lijden, om kunnen gaan met tegenslagen etc. Maar het is gelukt; ik werd Wereldkampioen rolstoelbadminton.

Ieder mens heeft zijn eigen, unieke verhaal. Ieder mens heeft zijn eigen, vaste patronen, zijn angsten, dromen en laagjes om zijn eigen ik gebouwd ter bescherming van….. Ja van wat eigenlijk?

Wil jij een laag afpellen? Wil jij meer je echte, authentieke, unieke ik zijn? Meld je dan aan voor een gratis coachingssessie via https://ilsevandeburgwal.activehosted.com/f/13