Herken je dit?


● Ik ga maar door, door en nog eens door

● Ik moet sterk zijn

● Ik moet er voor een ander zijn

● Ik zet een masker op om te verbergen wat ik daadwerkelijk voel, denk of wil

● Ik heb het gevoel niet verder te komen omdat er belemmerende overtuigingen zijn zoals bijvoorbeeld; ik ben niet goed genoeg zoals ik ben.

● Hoe gek ik ook ben op mijn werk, een betere balans zou zeer welkom zijn.

● Ik ervaar te weinig zelfvertrouwen, met als gevolg dat ik dingen die ik graag doe toch niet durf te doen

● Het is lastig om mijn grenzen te stellen en te bewaken; nee zeggen tegen een ander is lastig. Hierdoor ga ik vaak over mijn eigen grenzen heen, wat vermoeiend en frustrerend kan zijn

● Ik ervaar stress, hierdoor kan ik anders reageren 

● Ik pas mij continu aan. Ik wil dit niet, maar voor ik het weet is het weer gebeurd

● Ik heb vage pijntjes en een zeer lijf.

Herken je jezelf in 1 of meerdere situaties? Je bent niet de enige. Waar jij tegenaan loopt is heel menselijk. De vraag is alleen; ben jij dapper en stoer genoeg om er iets mee te doen? Ben jij dapper genoeg om kwetsbaar te zijn zonder je kracht te verliezen? Of wil je zo doormodderen?

Droom jij er ook van dat je dapper en stoer bent om…

 • Kwetsbaar te zijn zonder je kracht te verliezen?
 • Vanuit eigen kracht het beste uit jezelf te halen en echt jezelf te kunnen zijn?
 • Jezelf te kunnen accepteren zoals je bent?
 • Dat het jou niks uit maakt wat een ander van jou vindt
 • Innerlijke rust te hebben
 • Dat jij dapper en stoer genoeg bent om voor jezelf op te komen en je grenzen kunt geven.
 • Een afname van je stresslevel te hebben
 • Je eigen koers te kunnen varen
 • Uit je comfort zone te komen en te groeien als persoon?
 • Vertrouwen in jezelf te hebben?
 • Terug te schakelen naar de 5e versnelling

Jij hebt een keuze.

Ga je door met het leven dat je nu leidt of wil jij leren om kwetsbaar te zijn zonder je kracht te verliezen? Zodat jij vanuit eigen kracht het beste uit jezelf en jouw leven kan halen. Stap voor stap help ik jou hier bij. De keuze is aan jou.

Kies je voor het Be Bold, Be Brave, Be You programma, dan ga ik jou helpen.

Stel nu eens voor dat je jouw masker af kunt zetten? Dat je kwetsbaar kunt zijn zonder je kracht te verliezen? Stel je eens voor dat jij vanuit jouw eigen kracht het beste uit jezelf en jouw leven kan halen? Wat zou dit jou opleveren?  Ik weet zeker dat dit jou veel rust, ruimte en heel veel energie gaat geven!

Dat is een investering in jezelf waard!

Het ultieme, dappere en stoere coachingsprogramma!


In 12 weken ga je echt naar jezelf leren kijken, naar wie jij echt bent in dit coachingsprogramma. Ik ga je hier stap voor stap in mee nemen hoe je dit kunt doen, met jouw energie, jouw wensen en jouw passie. Je gaat jouw unieke levensflow volgen.

Stap voor stap leer jij:

1. Authentiek en autonoom te zijn en echt jezelf te zijn

2. Loslaten wat anderen van jou vinden

3. Innerlijke rust ervaren

4. Voor jezelf opkomen / grenzen stellen

5. Om gehoord en gezien te worden

Jij hebt een keuze. Ga je door met het leven dat je nu leidt of ga jij jouw (droom)leven nastreven. De keuze is aan jou.

Het resultaat na dit programma:


In 12 weken ga je vanuit je eigen kracht het beste uit jezelf en je leven leren halen.  Je leert kwetsbaar te zijn zonder je kracht te verliezen. Ik ga je hier stap voor stap in mee nemen hoe je dit kunt doen, met jouw energie, jouw wensen en jouw passie. Dit gaat jou de volgende resultaten opleveren:

 • Kwetsbaar zijn zonder je kracht te verliezen
 • Authentiek en autonoom
 • (Innerlijke) Rust en ruimte
 • Meer energie
 • Eigen regie
 • Je kunt terug naar de 5e versnelling
 • Positief zelfbeeld
 • Makkelijk communiceert met de ander
 • Erkenning voor ‘wat er is’ en acceptatie daarvan
 • Persoonlijk leiderschap

Ik was vooraf vooral nieuwsgierig naar wat het traject zou inhouden, pas achteraf realiseer ik me hoe hard ik dit duwtje in de rug eigenlijk nodig had. Ik heb de afgelopen maanden de rust en ruimte gevonden waar ik naar op zoek was. Zowel privé als zakelijk stroomt het leven weer en dat is geweldig. Ilse straalt rust uit, geeft energie met haar enthousiasme, ze weet de juiste vragen te stellen en heeft een gezonde dosis humor. Heel prettig!

Nathalie van der Brug


Hoe nu verder?

Wil je het nu écht anders? En wat ga je doen om het tij te keren? Meer van hetzelfde of ben je toe aan échte verandering? Als je doet wat je deed verandert er niks. Wil jij echt je masker af kunnen zetten en kwestbaar kunnen zijn zonder je kracht te verliezen? Schrijf je dan in voor het Be Bold, Be Brave, Be You programma.

Ja ik investeer in mezelf!

Ik kan niet anders zeggen dan dat het Be Bold, Be Brave, Be You programma een tof avontuur is geweest. Want wat heb ik veel aha-momenten gehad en wat heb ik veel geleerd. Vooral de rust in mijn hoofd is erg prettig. Ik heb veel meer zelfvertrouwen en ik kan mijn grenzen aangeven. Ilse neemt je in dit programma mee en laat je kanten van jezelf ontdekken, die je vooraf niet had kunnen bedenken. Ik heb mijn Bold-kant, mijn Brave-kant en mijn Me-kant (terug)gevonden. En daar ben ik heel blij mee. Een aanrader!

Mira van Maaren

De inhoud van het 12-weeks Be Bold, Be Brave, Be You coachingsprogramma:

 • Doelen bepalen
 • Wees jezelf en kies voor een gezonde basis
 • Wie ben ik?
 • Waar sta ik voor?
 • Basisbehoeften en kwaliteiten
 • Belemmerende overtuigingen
 • Wat is jouw grens en hoe geef je die aan?
 • In verbinding met jezelf
 • Autonomie
 • Communicatie
 • Niets is onmogelijk
 • Loslaten en acceptatie
 • Doorzetten, tegenslagen, geluk
 • En nog meer

Startdatum: 1 maart 2021

12-weekse Be Bold, Be Brave, Be You. Wat krijg je?

Pakket GOUD

€ 1.377,00

incl. BTW (betaling in termijnen is mogelijk)


 • Lifetime access tot je online leeromgeving, waarbij je geniet van alle updates door de jaren heen
 • Ontvang wekelijks  een werkboek met (motivatie)video’s
 • Toegang tot mijn besloten facebook groep
 • Tweewekelijkse online Q&A sessie
 • 3 ÉÉN OP ÉÉN COACHING SESSIES
 • 1 masterclass/live dag

Ja ik investeer in mezelf!

Pakket BRONS

€ 577,00

incl. BTW (betaling in termijnen is mogelijk)


 • Lifetime access tot je online leeromgeving, waarbij je geniet van alle updates door de jaren heen
 • Ontvang iedere twee weken een werkboek met (motivatie)video’s
 • Toegang tot mijn besloten facebook groep
 • Tweewekelijkse online Q&A sessie
 • 1 ÉÉN OP ÉÉN COACHING SESSIES

Ja ik investeer in mezelf!

Boek een info sessie

Heb je vragen of weet je niet welk pakket het beste bij jou past? Boek dan nu een 30 minuten info sessie. 

We helpen je graag een goede keuze maken. 

Boek hier

Jij hebt een keuze. Ga je door met het leven dat je nu leidt of ga jij je (droom)leven nastreven. De keuze is aan jou.

Kies je voor het Be Bold, Be Brave, Be You programma, dan ga ik jou coachen, motiveren en inspireren. Stel nu eens dat alles wat je wilt gaat lukken en jij echt je authentieke zelf kunt zijn!

JA, dit coachingsprogramma is confronterend. Maar alleen zo kom je verder in je persoonlijke ontwikkeling.

JA, het kost je nu tijd! Maar he, aan het einde van het coachingsprogramma heeft het je zoveel tijd opgeleverd omdat je lekkerder in je vel zit, minder aan het piekeren bent etc.

JA, aan het einde van het coachingsprogramma heb je een afname van stress en een toename van slaap.

JA, na het einde van het coachingsprogramma heb je een toename van liefde voor jezelf en liefde voor anderen. Je relaties zijn nog beter geworden.

JA, aan het einde van het coachingsprogramma heb je zo veel meer energie

Dat is een investering in jezelf waard!

Jij bent de juiste persoon voor dit Be Bold, Be Brave, Be You coachingsprogramma als:


 • Je bereid bent om je angsten, gewoontes, overtuigingen, patronen, dagelijkse routine onder ogen te zien en als je wilt werken om ze te veranderen. Een coaching programma kan een uitdaging en hard werken zijn, maar ook lonend en leuk. Je zult eerlijk naar jezelf moeten kijken en jezelf uitdagen om jezelf buiten je comfortzones te wagen. Ik zal je in mijn programma ondersteunen om je persoonlijke ontwikkeling te verbeteren en je te helpen de verschillende gebieden van je leven naar een hoger niveau te tillen.
 • Je bent bereid om de tijd te nemen en de belofte te doen om te investeren in jouw grootste hulpbron; namelijk jezelf. Wanneer je de moeite neemt om jezelf te ontwikkelen, zijn de resultaten geweldig!
 • Je het niet alleen wilt doen. Je volgt het programma op je eigen tempo en wanneer het jou het beste uitkomt, maar je wordt ondersteund in de facebookgroep, en vooral ook door de tweewekelijkse Q&A sessie.
 • Jij van “ik moet iets”, naar “ik wil iets” wilt gaan.

  Over Ilse

  Be Bold, Be Brave, Be You dat is mijn slogan. Deze quote zegt alles over waarom ik ’s ochtends met een twinkeling in mijn ogen wakker word. Waarom deze quote bij mij past? Op 19-jarige leeftijd kreeg ik een zeer ernstig ongeluk (mijn 2e!) waarbij ik de dood in de ogen heb gekeken. Mijn leven veranderde in een split second. Zeven jaar later werd ik Wereldkampioen rolstoelbadminton en inmiddels ben ik een veel gevraagde spreker omdat ik een ‘goed’ verhaal heb, ben ik trainer en coach op het gebied van mindset, positieve psychologie, vitaliteit en NEI. Door grote tegenslagen en moeilijke tijden, maar ook door alle hoogtepunten heb ik geleerd om het leven groots, moedig en in zijn volle mate te leven en te waarderen. Alles is mogelijk! Dit heeft mij gemaakt tot wie ik ben. Een sterke, krachtige, unieke en energieke powervrouw die kwetsbaar durft te zijn zonder dat ik mijn kracht verlies!

  Missie

  Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te inspireren en te helpen om kwetsbaar te zijn zonder je kracht te verliezen. 

  Ik leer jou te bewegen met mijn Be Bold, Be Brave, Be You methode naar wie je echt bent. Juist als je jezelf kunt zijn; kwetsbaar zonder je kracht te verliezen, heb je de regie over jouw leven, wat veel rust, ruimte en heel veel energie oplevert!

  Jij hebt een keuze. Ben jij een leider of een slachtoffer? Wees een doorzetter, wees moedig, krachtig en sterk en kies ervoor om een leider te worden van jouw leven. Own your life

  Ik werk veel met (top)sporters, (top)managers, vrouwen en mannen, jongeren en ZZP-ers. Mijn manier van coachen sluit aan bij mijn motto Be Bold, Be Brave, Be You. Ik werk dan ook heel bewust met leiders (of mensen die een leider willen worden) en niet met slachtoffers.

  Referenties van dappere en stoere klanten die het Be Bold, Be Brave, Be You coachingstraject hebben gevolgd:


  Ik was vooraf vooral nieuwsgierig naar wat het traject zou inhouden, pas achteraf realiseer ik me hoe hard ik dit duwtje in de rug eigenlijk nodig had. Ik heb de afgelopen maanden de rust en ruimte gevonden waar ik naar op zoek was. Zowel privé als zakelijk stroomt het leven weer en dat is geweldig. Ilse straalt rust uit, geeft energie met haar enthousiasme, ze weet de juiste vragen te stellen en heeft een gezonde dosis humor. Heel prettig!

  Nathalie van der Brug


  Ik kan niet anders zeggen dan dat het Be Bold, Be Brave, Be You programma een tof avontuur is geweest. Want wat heb ik veel aha-momenten gehad en wat heb ik veel geleerd. Vooral de rust in mijn hoofd is erg prettig. Ik heb veel meer zelfvertrouwen en ik kan mijn grenzen aangeven. Ilse neemt je in dit programma mee en laat je kanten van jezelf ontdekken, die je vooraf niet had kunnen bedenken. Ik heb mijn Bold-kant, mijn Brave-kant en mijn Me-kant (terug)gevonden. En daar ben ik heel blij mee. Een aanrader!

  Mira van Maaren

  Werk met mij en ik coach, inspireer en motiveer jou om dapper en stoer echt authentiek te zijn en echt jezelf te kunnen zijn.


  Let's go