Herken je dit?


● Het lukt je niet om het leven te leven dat je graag wilt, je kunt niet alles uit het leven halen met als gevolg dat je minder positief bent. Misschien wel gefrustreerd en boos.

● Je kunt geen keuzes maken of bent bang om een keuze te maken met als gevolg dat je in je comfort zone blijft en je niet verder ontwikkelt.

● Je laat je teveel leiden door wat anderen vinden, dit zorgt ervoor dat je niet bij je gevoel blijft en je dingen doet waar je niet achter staat.

Je mist richting in je leven, met als gevolg dat je gaat flierefluiten en je potentie niet optimaal benut en het geeft geen voldoening

● Je zit meer in je hoofd dan bij je gevoel met als gevolg dat je rationeel keuzes maakt in plaats van dat het goed voor jou voelt

● Je hebt het gevoel niet verder te komen omdat er belemmerende overtuigingen zijn zoals bijvoorbeeld; ik ben niet goed genoeg zoals ik ben. Je zit in een cirkeltje waar je niet uit komt. Dit werkt frustrerend en kan je verdrietig maken.

● ‘Problemen’ kun je niet loslaten, met als gevolg dat je in je hoofd veel negatief bezig bent en hierdoor kansen niet optimaal benut of juist niet ziet

● Je komt niet voor jezelf op, geeft je grenzen te weinig aan, met als gevolg dat je over je heen laat lopen.

● Je hebt een negatief stemmetje in je hoofd, ook al weet je met je verstand beter toch lukt het niet om dit negatieve stemmetje uit te schakelen

Te weinig zelfvertrouwen, met als gevolg dat je dingen die je graag doet hierdoor toch niet durft te doen

● Het is lastig om grenzen te stellen en te bewaken; nee zeggen tegen een ander is lastig. Hierdoor ga je vaak over je eigen grenzen heen, wat vermoeiend en frustrerend kan zijn

● Je weet niet of je je intuïtie wel kunt vertrouwen?

● Je ervaart stress, hierdoor kun je anders reageren en heb je misschien wel fysieke klachten  

● Je bent bang om te falen met als gevolg dat je in je comfort zone blijft en je niet verder ontwikkelt

● Je houdt teveel balletjes in de lucht, met als gevolg dat je dingen maar half doet in plaats van één ding goed te doen

● Je kunt niet echt jezelf zijn, dit frustreert

● Je in- en ontspanningsbalans is zoek, hierdoor ga je over je grenzen heen

● Je weet amper meer wie je echt vanuit de kern bent en dus kabbel je maar voort

Herken je jezelf in 1 of meerdere situaties? Je bent niet de enige. Waar jij tegenaan loopt is heel menselijk. De vraag is alleen; ben jij dapper en stoer genoeg om er iets mee te doen? Om weer echt YOU te zijn? Of wil je zo doormodderen?

Ik wil mijn leven groots, vol energie, stoer, dapper en authentiek leven. Ik wil echt mezelf kunnen zijn. Maar ik weet alleen niet hoe. En misschien durf ik ook wel niet.

Wie ben ik nou om dit ook echt te doen? Ik houd mij klein door bepaalde gedachtes als waarheid aan te nemen.

Durf jij te dromen? Durf jij te geloven dat je alles kan? En dat je dit vervolgens ook gaat doen. Je gaat je eigen, stoere, dappere en authentieke pad leren volgen met dit Be Bold, Be Brave, Be You coachingsprogramma.

Stap voor stap leer jij hoe je dit kunt doen, met jouw energie, jouw wensen en jouw passie.
Je gaat jouw unieke levensflow volgen.

Het leven is te kort om niet ultiem, ten volste jouw leven te leven.


Het ultieme, dappere en stoere coachingsprogramma!


In 12 weken ga je echt naar jezelf leren kijken, naar wie jij echt bent in dit coachingsprogramma. Ik ga je hier stap voor stap in mee nemen hoe je dit kunt doen, met jouw energie, jouw wensen en jouw passie. Je gaat jouw unieke levensflow volgen.

Stap voor stap leer jij:

1. Authentiek en autonoom te zijn en echt jezelf te zijn

2. Loslaten wat anderen van jou vinden

3. Innerlijke rust ervaren

4. Voor jezelf opkomen / grenzen stellen

Jij hebt een keuze. Ga je door met het leven dat je nu leidt of ga jij jouw (droom)leven nastreven. De keuze is aan jou.


Ik was vooraf vooral nieuwsgierig naar wat het traject zou inhouden, pas achteraf realiseer ik me hoe hard ik dit duwtje in de rug eigenlijk nodig had. Ik heb de afgelopen maanden de rust en ruimte gevonden waar ik naar op zoek was. Zowel privé als zakelijk stroomt het leven weer en dat is geweldig. Ilse straalt rust uit, geeft energie met haar enthousiasme, ze weet de juiste vragen te stellen en heeft een gezonde dosis humor. Heel prettig!

Nathalie van der Brug

Droom jij er ook van dat je dapper en stoer bent om…

 • Echt jezelf te kunnen zijn
 • Jezelf te kunnen accepteren zoals je bent
 • Dat het jou niks uit maakt wat een ander van jou vindt
 • Innerlijke rust te hebben
 • Dat jij dapper en stoer genoeg bent om voor jezelf op te komen
 • Dat jij dapper en stoer genoeg ben om je grenzen aan te geven. Naar een ander, maar ook naar jezelf.
 • Dat je je intuitie weer kunt volgen?
 • Een afname van je stresslevel te hebben
 • Je eigen koers te kunnen varen
 • Uit je comfort zone te komen en te groeien als persoon?
 • Vertrouwen in jezelf te hebben?

Jij hebt een keuze.

Ga je door met het leven dat je nu leidt of ga jij je (droom)leven nastreven. De keuze is aan jou.

Kies je voor het Be Bold, Be Brave, Be You programma, dan ga ik jou helpen.

Stel nu eens dat alles wat jij voor ogen hebt in het het leven gaat lukken en jij echt je dappere, stoere, unieke (droom)leven kunt leven waarbij autonomie en authenticiteit belangrijk zijn!

Stel je voor dat je uit je script kunt stappen en kunt besluiten te doen wat je echt wilt?

Stel je voor dat je zelfs de nare dingen die je hebt meegemaakt leert te accepteren (Let op! Accepteren is wat anders dan vergeten!) waardoor je ultiem jezelf kunt zijn.

Dat is een investering in jezelf waard!

Dit programma heb ik ontwikkeld omdat ik om jou geef. Ik heb dit pad al afgelegd en kan jou daarbij helpen. En waarom ik om jou geef?


Omdat ik in precies in dezelfde fase heb gezeten en me er alles bij voor kan stellen

Omdat ik IN JE GELOOF, omdat ik weet dat IEDER MENS UNIEK IS en ik wil je super graag coachen en inspireren om ECHT JEZELF te kunnen zijn

Omdat ik wil dat JE BETER VOOR JEZELF GAAT ZORGEN en MILDER WORDT VOOR JEZELF. Wat een verschil was dit bij mijzelf, dit GUN IK JOU ook.

Omdat ik weet dat er meerdere wegen naar Rome zijn, dit heb ik zelf ook ervaren. In dit programma laat ik jou dit zien.

Omdat ik mijn BE BOLD, BE BRAVE, BE YOU METHODE  heb ontwikkeld waardoor jij je persoonlijke ontwikkeling een boost kunt geven.

Omdat ik weet dat internet de TOEKOMST is. Als het gaat om PERSOONLIJKE ONTWIKKELING kan dit goed face to face, maar ook  GOED ONLINE. Daarom heb ik deze unieke combinatie heb gemaakt.


De inhoud van het 12-weeks Be Bold, Be Brave, Be You coachingsprogramma:

Hoofdstuk 1 – Wees jezelf en kies voor een gezonde basis en doelen bepalen

Wees dapper, wees moedig en leef gezond. Hoe meer jij jezelf bent, hoe meer energie jij hebt. Waar loop je op leeg? Waar krijg je energie van? Waar krijg je positieve en negatieve stress van?

Hoofdstuk 2 – Wie ben ik

We worden gevormd door de mensen om ons heen. Ouders die van jongs af aan hun eigen normen en waarden op jou hebben geprojecteerd. Maar als je alles nu eens afpelt, dan houd je dus over wie jij bent. Jij, vanuit jouw kern! Dit hoofdstuk gaat over Wie ben ik? Wie ben ik in zijn totaliteit, met je mooie kanten, maar ook met je schaduwkanten.

Hoofdstuk 3 – Waar sta ik voor

Heb jij jezelf wel eens afgevraagd wat de reden is dat je elke ochtend uit bent stapt? En wat is nu de reden dat je met een twinkeling uit je bed stapt en goed aan je ochtend begint? Deze reden. Dat is jou WHY. En jouw why is belangrijk. Want wat is nu jouw doel op aarde? Waarom besta je? En waarom zou het iemand iets kunnen schelen? Klinkt zwaar en zweverig, maar dat is het juist niet. Je why geeft jou richting.

Hoofdstuk 4 – Basisbehoeften en kwaliteiten

Elk mens heeft basisbehoeften. Het doel van de opvoeding is dat er uiteindelijk aan deze basisbehoeften wordt voldaan, zodat iemand opgroeit als een evenwichtig, volwassen persoon. Ken jij je eigen kwaliteiten? Kwaliteiten kun je heel veel inzetten. Juist in situaties waarin je je minder prettig voelt kun je gebruikt maken van jouw kwaliteiten.

Hoofdstuk 5 – Belemmerende overtuigingen

Welke overtuigingen heb jij? En hoeveel invloed hebben deze op jouw leven. Onze manier van communiceren wordt voor een belangrijk deel bepaald door onze persoonlijke geschiedenis en de ervaringen die we daarin hebben opgedaan. Om tot gedragsverandering te komen kan het daarom zinvol zijn terug te kijken naar de manier waarop je gedrag van vandaag beïnvloed is door je eigen geschiedenis.

Hoofdstuk 6 – In verbinding met jezelf

In deze drukke maatschappij worden we vaak geleefd, of doen we veel vanuit ons hoofd. Als jij weer echt verbinding met jezelf kunt maken, of misschien heb je dat al wel maar kun je nog meer verbinding maken, dan gaat het veel gemakkelijker om keuzes te maken, heb je meer energie etc.

Hoofdstuk 7 – Autonomie

Autonomie is de innerlijke bevoegdheid om jezelf wetten te geven. Jouw eigen wetten en niet die van een ander. Welke wetten geef jij jezelf? En welke grenzen stel je? Hoe stel je een grens en hoe geef je dat aan.

Hoofdstuk 8 – Communicatie

In contact met anderen komen we onszelf tegen. We lopen tegen onze eigen onvermogens aan zonder te beseffen wat de dieperliggende oorzaak hiervan is. In dit hoofdstuk krijg je inzicht in gedrag, gedragspatronen en achterliggende oorzaken en dus ook in wie jij bent. Door je hiervan bewust te worden leer je hoe je deze kunt veranderen.

Hoofdstuk 9 – Niet is onmogelijk

Het is bekend dat je mindset een ijzersterk wapen kan zijn in je denken, doen en bereiken. Een sterke mindset is nodig om je doelen te behalen. Concentratie (focus) en meditatie zijn een belangrijk onderdeel hierin. Lichaam en geest werken samen. Hoe sterker jouw geest is, hoe meer jouw lichaam aan kan. Maar jij moet er vol voor willen gaan. Opgeven is geen optie.

Hoofdstuk 10 – Loslaten en acceptatie

Loslaten betekent simpelweg dat je iets, wat veel energie kost, niet langer vasthoudt. Het is vergelijkbaar met fysieke ballast vasthouden, zoals een loodzware boodschappentas. Het wordt steeds zwaarder en uiteindelijk is het bijna ondragelijk. Bevrijd zijn van de ballast voelt alsof je even opveert. Met negatieve gevoelens werkt het precies hetzelfde. Zodra je je ervan losmaakt, en ze laat voor wat ze zijn, voel je je bevrijdt en veer je als het ware weer op.

Hoofdstuk 11 – Gebaande paden loslaten

Wij, mensen, zijn vaak bang om buiten de kaders te kleuren. Dat hebben we vaak niet meegekregen van huis uit. Als je buiten de gebaande paden gaat word je vaak als anders gezien. De gebaande paden los laten kan je helpen om bij je doel te komen.

Hoofdstuk 12 – Doorzetten, tegenslagen, dankbaarheid en geluk

Als je angst ergens voor hebt of je hebt een tegenslag, dan heb je een keuze; ik leg mij erbij neer of ik zet door om toch mijn doel/droom te halen. Dit kun je extra stimuleren met dankbaarheid en geluk.Ik kan niet anders zeggen dan dat het Be Bold, Be Brave, Be You programma een tof avontuur is geweest. Want wat heb ik veel aha-momenten gehad en wat heb ik veel geleerd. Vooral de rust in mijn hoofd is erg prettig. Ik heb veel meer zelfvertrouwen en ik kan mijn grenzen aangeven. Ilse neemt je in dit programma mee en laat je kanten van jezelf ontdekken, die je vooraf niet had kunnen bedenken. Ik heb mijn Bold-kant, mijn Brave-kant en mijn Me-kant (terug)gevonden. En daar ben ik heel blij mee. Een aanrader!

Mira van Maaren


Startdatum: 2 maart 2020

12-weekse Be Bold, Be Brave, Be You. Wat krijg je?

World Champion pakket

€ 1.277,00

incl. BTW (betaling in termijnen is mogelijk)
 • Lifetime access tot je online leeromgeving, waarbij je geniet van alle updates door de jaren heen
 • Ontvang iedere week een werkboek met (motivatie)video’s
 • Toegang tot mijn besloten facebook groep
 • Tweewekelijkse online Q&A sessie
Ja, ik investeer in mezelf!

Boek een info sessie

Heb je vragen of weet je niet welk pakket het beste bij jou past? Boek dan nu een 30 minuten info sessie. 

We helpen je graag een goede keuze maken. 

Boek hier

Jij hebt een keuze. Ga je door met het leven dat je nu leidt of ga jij je (droom)leven nastreven. De keuze is aan jou.

Kies je voor het Be Bold, Be Brave, Be You programma, dan ga ik jou coachen, motiveren en inspireren. Stel nu eens dat alles wat je wilt gaat lukken en jij echt je authentieke zelf kunt zijn!

En ja, dit coachingsprogramma is confronterend. Maar alleen zo kom je verder in je persoonlijke ontwikkeling.

En ja, het kost je nu tijd! Maar he, aan het einde van het coachingsprogramma heeft het je zoveel tijd opgeleverd omdat je lekkerder in je vel zit, minder aan het piekeren bent etc.

En ja, aan het einde van het coachingsprogramma heb je een afname van stress en een toename van slaap.

En ja, na het einde van het coachingsprogramma heb je een toename van liefde voor jezelf en liefde voor anderen. Je relaties zijn nog beter geworden.

Dat is een investering in jezelf waard!

Jij bent de juiste persoon voor dit Be Bold, Be Brave, Be You coachingsprogramma als:


 • Je bereid bent om je angsten, gewoontes, overtuigingen, patronen, dagelijkse routine onder ogen te zien en als je wilt werken om ze te veranderen. Een coaching programma kan een uitdaging en hard werken zijn, maar ook lonend en leuk. Je zult eerlijk naar jezelf moeten kijken en jezelf uitdagen om jezelf buiten je comfortzones te wagen. Ik zal je in mijn programma ondersteunen om je persoonlijke ontwikkeling te verbeteren en je te helpen de verschillende gebieden van je leven naar een hoger niveau te tillen.
 • Je bent bereid om de tijd te nemen en de belofte te doen om te investeren in jouw grootste hulpbron; namelijk jezelf. Wanneer je de moeite neemt om jezelf te ontwikkelen, zijn de resultaten geweldig!
 • Je het niet alleen wilt doen. Je volgt het programma op je eigen tempo en wanneer het jou het beste uitkomt, maar je wordt ondersteund in de facebookgroep, en vooral ook door de tweewekelijkse Q&A sessie.
 • Jij van “ik moet iets”, naar “ik wil iets” wilt gaan.

  Over Ilse

  Be Bold, Be Brave, Be You dat is mijn slogan. Deze quote zegt alles over waarom ik ’s ochtends met een twinkeling in mijn ogen wakker word. Waarom deze quote bij mij past? Op 19-jarige leeftijd kreeg ik een zeer ernstig ongeluk (mijn 2e!) waarbij ik de dood in de ogen heb gekeken. Mijn leven veranderde in een split second. Zeven jaar later werd ik Wereldkampioen rolstoelbadminton en inmiddels ben ik een veel gevraagde spreker omdat ik een ‘goed’ verhaal heb, ben ik trainer en coach op het gebied van mindset, positieve psychologie, vitaliteit en NEI. Door grote tegenslagen en moeilijke tijden, maar ook door alle hoogtepunten heb ik geleerd om het leven groots, moedig en in zijn volle mate te leven en te waarderen. Alles is mogelijk! Dit heeft mij gemaakt tot wie ik ben. Een sterke, krachtige, unieke en energieke powervrouw!

  Missie

  Mijn missie is om anderen te coachen, inspireren, motiveren en te bewegen naar hun ultieme dappere en stoere (bold, brave) (droom)leven, waarbij je leeft vanuit jouw autonomie en authenticiteit (you).

  Wat je ook mee maakt, hoe diep je ook moet gaan. Jij hebt een keuze. Ben jij een leider of een slachtoffer? Wees een doorzetter, wees moedig, krachtig en sterk en kies ervoor om een leider te worden en te blijven. Own your life.

  Ik werk veel met (top)sporters, (top)managers, vrouwen en mannen, jongeren en ZZP-ers. Mijn manier van coachen sluit aan bij mijn motto Be Bold, Be Brave, Be You. Ik werk dan ook heel bewust met leiders (of mensen die een leider willen worden) en niet met slachtoffers.

  Referenties van dappere en stoere klanten die het Be Bold, Be Brave, Be You coachingstraject hebben gevolgd:


  Ik was vooraf vooral nieuwsgierig naar wat het traject zou inhouden, pas achteraf realiseer ik me hoe hard ik dit duwtje in de rug eigenlijk nodig had. Ik heb de afgelopen maanden de rust en ruimte gevonden waar ik naar op zoek was. Zowel privé als zakelijk stroomt het leven weer en dat is geweldig. Ilse straalt rust uit, geeft energie met haar enthousiasme, ze weet de juiste vragen te stellen en heeft een gezonde dosis humor. Heel prettig!

  Nathalie van der Brug


  Ik kan niet anders zeggen dan dat het Be Bold, Be Brave, Be You programma een tof avontuur is geweest. Want wat heb ik veel aha-momenten gehad en wat heb ik veel geleerd. Vooral de rust in mijn hoofd is erg prettig. Ik heb veel meer zelfvertrouwen en ik kan mijn grenzen aangeven. Ilse neemt je in dit programma mee en laat je kanten van jezelf ontdekken, die je vooraf niet had kunnen bedenken. Ik heb mijn Bold-kant, mijn Brave-kant en mijn Me-kant (terug)gevonden. En daar ben ik heel blij mee. Een aanrader!

  Mira van Maaren

  Werk met mij en ik coach, inspireer en motiveer jou om dapper en stoer echt authentiek te zijn en echt jezelf te kunnen zijn.


  Let’s go